Eelmisel aastal pärjati aasta nooreks ettevõtjaks Kristo Klementi, kes on Revismo tegevjuht ja omanik. „Noore ettevõtja preemia on andnud mulle ja Revismo meeskonnale head uut energiat. See, et meie juba üle 10 aasta pikkust tegevust tootearenduse ja inseneeria vallas on märgatud, on väga positiivne. Usun, et see kannab endas ka laiemat sõnumit, et Eesti insenerid on väga heal tasemel ja hinnatud nii siin kodus kui ka mujal Euroopas. Inseneeria ja tehnikateadused on Eesti jaoks tulevasel kümnendil minu hinnangul võtmetähtsusega,“ ütles Klementi ning lisas, et meil on selles valdkonnas palju tublisid noori ettevõtteid ja ettevõtjaid, keda kutsuks üles konkursil kindlasti osalema.

LHV ettevõtete panganduse juhi Indrek Nuume sõnul on oluline ambitsioonikaid noori ettevõtjaid esile tõsta ja teistele eeskujuks seada. „Noorena on sul energiat ja riskijulgust viia ellu plaane, mida võib-olla vanemas eas enam ei julgeks ette võtta. Jätkuvalt julgustame noori ettevõtjaiks hakkama, maailm muutub tänu noorte panusele paremaks kohaks“.

„Noorte innustamine ettevõtluse teekonnal on lihtne meetod ettevõtliku meelelaadi kasvatamiseks mitte ainult noorte hulgas, vaid ka terves ühiskonnas. Preemiaga tunnustame noori, kellel on sihikindlust, loovust ning ambitsioone luua midagi uut,“ lisas ka Eesti kaubandus-tööstuskoja peadirektor Mait Palts.

Noore ettevõtja preemia konkurss on mõeldud kuni 35-aastastele Eestis registreeritud ettevõtte omanikele ja juhtidele, kes on paistnud silma oma ettevõtte hea käekäigu kindlustamisel, oma toodete, teenuste või tehnoloogiate uuenduslikul kasutamisel ning kes juba ekspordivad või omavad ekspordipotentsiaali.

Lisaks tiitliga kaasnevale aule ja kuulsusele premeerib LHV aasta nooreks ettevõtjaks valitut 5000 euroga. Preemiale saab kandideerida 9. septembrini ning võitja kuulutatakse välja 2. novembril suurejoonelisel auhinnagalal.