Reformierakond on otsustanud suunata oma kogenud PR-mehe Silver Puki värskelt ametisse nimetatud rahandusministri Jürgen Ligi avalikku suhtlust koordineerima. Pukk on Reformierakonna kommunikatsiooni juhtinud alates 2008. aastast. Seejuures kuulus tema tööülesannete hulka erakonna kriisikommunikatsioon.

Silver Pukk töötas Reformierakonna kommunikatsioonijuhina aastatel 2008–2017, olles selle aja jooksul vastutav erakonna avalike suhete ja meediakajastuse eest. Tema juhtimisel sai Reformierakonna kommunikatsioonistrateegia aluse, mis aitas erakonnal saavutada olulist edu valimiste poliitilise kommunikatsiooni rindel.

Pärast ametiaja lõppu Reformierakonna kommunikatsioonijuhina jätkas Pukk oma karjääri erasektoris, samuti on ta tegutsenud mitmel juhtival positsioonil, muu hulgas erakonna asutajaliikme Indrek Rahumaa palgal. Tema oskused ja kogemused on kommunikatsiooniekspertide sõnul kõrgelt hinnatud, sest ta suudab juhtida keerulisi kommunikatsiooniprojekte ja kriisikommunikatsiooni.

Alates 2021. aastast on Silver Pukk taas tegutsenud Reformierakonna ridades, seekord strateegilise kommunikatsiooni juhina. Tema töö on keskendunud erakonna pikaajaliste kommunikatsioonieesmärkide saavutamisele ja kriisikommunikatsioonile.

Nüüd ootab Silver Pukki uus väljakutse rahandusministri nõunikuna. Tema peamiseks ülesandeks saab olema Jürgen Ligi avaliku kuvandi kujundamine ja suhtluse koordineerimine.

Asjatundjate sõnul on Silver Puki nimetamine Jürgen Ligi nõunikuks loogiline samm.