EBSi ja kood/Jõhvi koostöö eesmärgiks on luua haridusinnovatsiooni, kasutusele võtta uuenduslikke õppevorme ja katsetada uusi tehnoloogiaid. Tudengitele pakutakse ainulaadset võimalust arendada oma õpiteed senisest mitmekülgsemalt ja tulevikku vaatavalt.

„Ärijuhtimine ja tehnoloogia tundmine on oskused, mis suurepäraselt üksteist täiendavad ja võimendavad. Meie eesmärk on nii tehnoloogia- kui ärihuvilistele pakkuda parimat mõlemast maailmast ja sestap on koostöö EBS-iga kood/Jõhvi jaoks selge strateegiline valik. Antud koostöö võimaldab kood/Jõhvi lõpetajatel oma tehtud töö kaasa võtta kraadiõppe teekonnale ja EBSi õppe- ning ainekavadest hakkab tulevikus leiduma tehnoloogiaõppe komponente kood/Jõhvi programmist.“ kommenteeris kood/Jõhvi tegevjuht Lauri Haav.

2024. aasta sügisest on kood/Jõhvi vilistlased oodatud jätkama õpinguid EBS-i bakalaureuseõppes, kus neil on võimalik ettevõtluse- ja ärijuhtimise teadmisi täiendades omandada bakalaureusekraad vaid kahe aastaga. Alates 2025. aasta sügisest saavad aga EBS-i bakalaureuseõppe üliõpilased õppida koostöös kood/Jõhviga pakutaval tarkvaraarenduse spetsialiseerumissuunal.

Martin Villig (EBSi vilistlane ja audoktor, kood/Jõhvi kaasasutaja) nendib, et Eesti ettevõtted vajavad hädasti programmeerimis- ja ärijuhtimise teadmistega töötajaid. Samuti on need oskused vajalikud oma ettevõtte loomiseks. Seega avaldab Villig lootust, et EBSi ja kood/Jõhvi koostöö annab uut hoogu Eesti tehnoloogiaettevõtluse eduloole kuivõrd võimaldab ühendada programmeerimisoskused ettevõtjale ja ärijuhile vajalike teadmistega.