Ott&Matilda Laulasmaa kohviku lastealale paigaldati mõned päevad tagasi uus mänguköök. „Oleme Teie lastele toonud päris nõud ja usaldanud toreda mänguala,“ kirjutavad nad oma sotsiaalmeedia kanalil. Ettevõttele teeb aga muret asjaolu, et lapsevanemad ei jälgi oma lapsi, mistõttu peab kohvik pidevalt võõraste laste järelt jälle koristama.

„Leiame, et Teie vastutus on jälgida, kas laps paneb asjad umbes samasse kohta tagasi ega topi igat pragu toitu, liiva, oksi jne täis... Pärast teda soovib seal ju keegi veel mängida,“ kirjutab ettevõte. Nad lisavad, et on kohvikulauad paigutanud spetsiaalselt nii, et vanemad oma võsukesi näeksid.

Uus paigaldatuks köök peaks välja nägema just selline.
Laste poolt korraldatus segadus, millega kohviku töötajad igapäevaselt rinda pistavad.

Ettevõtte sõnul oleks sellises situatsioonis lihtsam lasteala sootuks ära kaotada. „Ma vabandan, kui kellegi tundeid riivan. Lihtsalt tekib tunne, et meil oleks palju kergem hävitada lasteala ja anda kätte pliiats ja paber,“ sõnasid nad ning panevad külastajatele südamele, olla võõra vara suhtes tähelepanelikum. „Kas söögikohtade personal peab tõesti taluma sellist hoolimatust?“