Eestis müüdi juulis 1854 uut sõiduautot, mis ületas eelmise aasta juulikuu tulemust 1,8%. Seitsme kuu kokkuvõttes on uute sõiduautode turg möödunud aasta sama perioodiga võrreldes siiski 13,8% miinuses.

Elektriautosid müüdi juulis 122 ja nende osakaal kogumüügist oli 6,6%. Seitsme kuu kokkuvõttes on tänavu elektriautosid antud klientidele üle 1% enam kui mullu. Jätkuvalt on suurima osakaaluga (juulis 50,5%) hübriidautod ja nende müük on võrreldes eelmise aastaga kerkinud 8% võrra.

Teist kuud järjest oli populaarseimad automargid Škoda (338 müüdud sõiduautot), järgnesid Toyota (264) ja Volkswagen (149). Škoda kerkis edetabeli tippu ka seitsme kuu kokkuvõttes. Mudelitest eelistasid kliendid enim kahte Škoda mudelit, neist Kodiaci müüdi 109 ja Octaviat 108. Kolmandaks kerkis Toyota Corolla (81).

Tarbesõidukite müük langes teist kuud järjest ja juulis anti klientidele üle 272 uut sõidukit. Seitsme kuuga kokku on uusi tarbesõidukeid müüdud 2808, mis jääb 0,6% alla möödunud aasta sama perioodi tulemusele. Populaarseimate automarkide esikolmiku moodustasid Peugeot, Ford ja Citroen. Veokeid müüsid enim Scania ja Volvo.