„Meie kliendid on öelnud, et soovivad võimalust broneerida autosid pikemalt ette, et olla kindlad, et auto on neile vajalikul hetkel olemas just pikemaid väljasõite planeerides. Samuti on kliente, kellel isiklikku autot pole, kuid teatud pikematel perioodidel sooviksid siiski igapäevaselt autot kasutada. See on meie järjekordne samm pakkuda klientidele võimalikult laia valikut transpordilahendusi,“ rääkis Bolt Drive’i globaalne juht AndreDementjev.

Nii on otsustatud alustada Eestis sedaliiki teenuse piloteerimist. Uus teenus on kuni 30% soodsam kui tavapärane tänavalt Bolt Drive’i võtmine, kuna see ei sisalda parkimise- ja kütusekulusid. Auto tuleb broneerida äpis vähemalt kaks tundi ette ja minna autole järgi ühte 25 rendipunktist Tallinnas, sealhulgas ka Tallinna Lennujaamast.

Bolt Drive’il viis erinevat võimalust auto rentimiseks

  • Minuti- ja kilomeetripõhine hinnastus: Rentides auto, maksad jooksvalt vastavalt sõidetud minutitele ja kilomeetritele. Kütus ja parkimine sisalduvad hinnas.

  • Fikseeritud hind: Rentides auto, saad ühte kindlasse sihtkohta sõitmisel teada enne sõidu algust, kui palju see maksma läheb ning kuhu saab sihtkohas parkida. Kütus ja parkimine sisalduvad hinnas.

  • Tunni- ja päevapaketid: Võimalus mitme sihtkoha külastamiseks kuni seitsme päeva jooksul fikseeritud hinnaga. Kütus ja parkimine sisalduvad hinnas.

  • Ette broneeritud pikaajaline rent: Võimalus auto pikalt ette broneerida ning rentida mitmeks päevaks fikseeritud hinnaga. Soodsam pikemate sõitude puhul, kuid kütus ja parkimine ei ole hinna sees.

  • Ärikliendile suunatud lahendused: Äriklientidel on võimalus kasutada kõiki eelnimetatud võimalusi ning lisaks pakume neile pikaajalist 1-12 kuu pikkust autorenti.

Bolt Drive’i Eesti autopargis on kokku 1000 rendiautot, mille hulgas on erineva suurusega sõiduautosid, sealhulgas elektriautosid ja kaubikuid. Eestis on Bolt Drive saadaval Tallinnas ja Tartus. Ettevõtte eesmärk on kiirendada Bolti teenuste abil üleminekut autoomanikelt ühisele ja säästvamale liikuvusele.