Piret Mürk-Dubout asub täiendavaid ametikohustusi ettevõttes täitma alates 1. septembrist, jätkates samal ajal oma tööd Tallink Grupi juhatuses.

Piret Mürk-Dubout liitus Tallink Grupiga juhatuse liikmena 2019. aasta aprillis ning juhib ettevõtte müügi, turunduse, klienditeeninduse, pardateenuste ja -kontseptsioonide arenduse, reisikaubanduse ja jätkusuutliku äri valdkondi. Enne Tallink Grupiga liitumist töötas Piret Mürk-Dubout Tallinna Lennujaama juhatuse esimehena ning enne seda mitmetes juhtivates ametites Eestis ja Rootsis, sealhulgas telekomihiiglase Telia Grupi juhtkonnas.

„Piretil on ulatuslikud ja olulised teadmised ning kogemused Rootsi turul, mille ta on omandanud oma eelnevates ettevõtetes ja ametites, ning tal on selge visioon, kuidas meie Rootsi äri peaks tulevikus arenema. Mul on hea meel, et ta nõustus võtma vastu selle täiendava vastutuse ja väljakutse ning töötama koos meie professionaalse ja pühendunud Rootsi meeskonnaga, et arendada meie pakkumist sellele olulisele turule,“ kommenteeris Mürk-Dubout’ täiendavasse ametisse määramist Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene pressiteates.

Lisaks Piret Mürk-Dubout tegevjuhi ametisse määramisele, ja lähtuvalt Tallink Silja AB müügi- ja turundustegevuse ümberkorraldustest, nimetas Tallink Grupp Rootsi tütarettevõtte uueks müügijuhiks Enrique Hellsteni ja uueks turundusjuhiks Jan Holmbergi. Enrique Hellsten asub uuele ametikohale Tallink Silja AB klienditeeninduse valdkonnast, kus ta viimati töötas klienditeeninduse ja operatsioonide juhina.

Jan Holmberg liitub ettevõttega Teliast, kus tema viimase ametikoha vastutusalasse kuulusid ettevõtte digitaalse turundusstrateegia, meediahalduse ja arenduse välja töötamine ja elluviimine. Enne seda juhtis ta Telia Rootsi erakliendi turunduse osakonda, koordineerides turundustegevusi erinevates ärivaldkondades. Enne Teliaga liitumist töötas Jan Holmberg ettevõttes Scandinavian Airlines, esmalt rahvusvahelise turunduse direktorina, arendades ja viies ellu rahvusvahelisi turundusstrateegiaid, seejärel samas ettevõttes globaalse brändijuhi ametis.

Enrique Hellsten ja Jan Holmberg alustavad Tallink Silja AB-s uutel ametikohtadel täna, 13. augustil.