Invego juhi Kristjan-Thor Vähi sõnul rääkis tugevale pakkumisele lisaks NOBE kasuks varasem edukas koostöö Tiskreoja, Tabasalu Kodu, Luccaranna ja Uus-Järveküla elurajoonide rajamisel. „Ehituspartneri valik on uue elurajooni juures oluline strateegiline otsus ja hea hind ei ole Invego jaoks kunagi ainus argument. Me tahame rajada inimestele kodusid sama suure hoolega, nagu teeks seda enda jaoks ja nii peame väga oluliseks, et ka ehitaja jagaks samu väärtusi,“ rõhutas Vähi.

Ka NOBE ehitusdirekori ja juhatuse liikme Priit Nigolsi sõnul on koostöö aastate jooksul kenasti sisse töötatud. „Me jagame Invegoga samu vaateid terviklike elukeskkondade rajamisel, tänu millele tagavad vastastikune mõistmine ja usaldus nii sujuva ehitusprotsessi kui kvaliteetse lõpptulemuse,“ ütles Nigols.

Keila kesklinna männipargi äärde rajatav elurajoon laiub kokku 30 tuhandel ruutmeetril. „Keila Pargikodud ehitatakse nii, et nad sulanduksid ühte metsaalaga, luues mõnusa tervikliku elukeskkonna, tuues elanikele piisavalt privaatsust,“ selgitas Vähi.

Keila Pargikodude elurajoon hakkab koosnema kuuest A-energiaklassi kortermajast, kokku 120 ühe- kuni viietoalise rõdude ja terrassidega korteriga. Keila Pargikodude elurajooni projekteerib Apex Arhitektuuribüroo.