2012. aastal asutatud 3DOT Solutions keskendub terviklike küberturbelahenduste pakkumisele era- ja avaliku sektori klientidele, kes seisavad silmitsi kõige keerukamate küberturbe ja IT-turbe väljakutsetega. Ettevõtte klientide hulka kuuluvad valitsus- ja kaitseväe asutused ning luureteenistused. Tehinguga tugevdab Nortal oma kohalolu Suurbritannias ja laiendab küberturbe- ja kaitseteenuste pakkumist Euroopas, USA-s ja Pärsia lahe riikides.

„Pikaajaline kaitsesektori kogemus, muljetavaldav maine oma klientide seas ning tugev küberturbe pädevus teevad 3DOT Solutionsist meie jaoks ideaalse partneri. Eriti oluline on see, et ettevõtte omandamisega suurendame oluliselt oma küberturbe võimekust, mille nõudlus üha kasvab USA-s, Pärsia lahe riikides ja kogu Euroopas, nii kaitse- kui ka muudes sektorites,“ kommenteeris Nortali tegevjuht ja asutaja Priit Alamäe.

3DOT Solutionsi eksperdid liituvad Nortali globaalse enam kui 2000-liikmelise meeskonnaga.

Koostööpartneri tegevjuht: saame ellu viia ühise ambitsiooni

„Nortaliga ühinemine esindab uut ja põnevat kasvuvõimalust 3DOT Solutionsi meeskonnale ning suurepärast võimalust pakkuda meie klientidele veelgi suuremat väärtust. Oleme põnevil, et saame ellu viia oma ühise ambitsiooni – suurendada kohalolekut Suurbritannias ning laiendada oma tegevust Euroopas, NATO riikides ning globaalselt uutel turgudel ja maailma eri piirkondades. Nortali senine edu ja 3DOT küberturbe ja -kaitse pädevuse kombinatsioon loob unikaalse võimaluse teenindada oma klientide vajadusi nii praegu kui ka tulevikus,“ ütles 3DOT Solutionsi tegevjuht Michael Hampson.

Küberrünnakute kulud maailmas ulatuvad Statista hinnangul 9,22 triljoni USA dollarini, kusjuures keskmine andmerikkumise kulu ulatub 4,35 miljoni USA dollarini. Hampsoni sõnul on oodata, et see number kasvab digitaliseerimise kiirenemise ja geopoliitiliste pingete suurenemise tõttu.

„Meie eesmärk on toetada valitsusasutusi ja erineva suurusega organisatsioone – alustades väikestest ja keskmise suurusega ettevõtetest kuni suurkorporatsioonideni – küberturvaliste lahenduste loomisel, mis tuginevad tugevatele digitaalsetele alustaladele, kindlatele süsteemidele ja kaitstud tarneahelatele,“ lisas Hampson.