Saneerimiskava vastuvõtmise ja kohtule kinnitamiseks esitamise tähtajaks määrati 18. oktoober. Hiljemalt kaks nädalat varem peab saneerimisnõustaja avaldama saneerimiskava projekti väljaandes Ametlikud Teadaanded ning edastama selle võlausaldajatele tutvumiseks.

Planet42 saneerimisnõustajaks määrati Tarmo Peterson advokaadibüroost RASK.

Oja rõhutas investoritele saadetud kirjas, et saneerimismenetluse peamine eesmärk on kaitsta võlausaldajate huve praeguses likviidsuskriisis, võimaldades Inclusion OÜ-l rahuldada nõudeid võimalikult suures ulatuses. Samal ajal soovitakse tagada ettevõtte tegevuse jätkumine.

Järgmisel nädalal saadab Peterson võlausaldajatele välja personaalsed teated, selgitades menetluse tagajärgi ja esitades iga võlausaldaja nõude suuruse. Võlausaldajatel, kes ei nõustu esitatud andmetega, on õigus esitada ka kirjalikke vastuväiteid.

Samal ajal jätkavad Inclusion ja Peterson saneerimiskava koostamist, mille käigus tuleb ettevõttel jõuda võlausaldajatega kokkuleppele laenunõuete vähendamise osas.

„Rõhutame, et meie eesmärk on hoida kogu saneerimisprotsess nii investorite kui ka muude võlausaldajate jaoks võimalikult läbipaistvana. Seetõttu jagame sinuga pidevalt kogu olulist informatsiooni, mis on seotud nii saneerimismenetluse kui ka Inclusion OÜ majandusliku olukorraga. Järgmise ülevaate saadan hiljemalt 16. septembril,“ lubas ettevõtte juht ja asutaja Eerik Oja.