T1 esimesel korrusel käivad ehitustööd tulevase Lidli kaupluse pinnal. Nüüdseks on seal lammutus- ja ettevalmistustööd lõppenud ning ehitusala on piiratud suure seinapannooga, andis T1 meediale teada.

„Meile viimasel ajal saabunud päringute hulga järgi tundub, et T1 keskuse tänased kliendid ei jõua uue Lidli kaupluse avamist kuidagi ära oodata. Saan kinnitada, et kaupluse ehitustööd püsivad kenasti graafikus, aga palume kõigil huvilistel veel veidi kannatust varuda,“ kommenteeris Lidl Eesti kinnisvara valdkonna juht Jaan Linnas.

T1 keskusse tuleb Selveri kõrvale ka Lidl.

Lidli uus pood tuleb T1 läänetiiba ehk kesklinna poolsesse otsa. Müügipinda saab seal olema 1400 ruutmeetrit ning kogu rendipind ulatub 2100 ruutmeetrini, teatas T1. Tegu on esimese Lidli kauplusega Eestis, mis asub kaubanduskeskuses.

„Uue supermarketi rajamine moodustab olulise osa T1 uuenduskuurist ning valmides mõjub pood kindlasti soodsalt keskuse külastatavusele. Kuna edaspidi tegutseb T1-s kaks supermarketit, siis klientidel on sellest ainult võita ning keskus muutub veelgi atraktiivsemaks,“ lisas T1 keskuse tegevjuht Tarmo Hõbe.

Märtsis 2024 sõlmisid Lidl Eesti OÜ ning T1 omanikfirma Lintgen OÜ lepingu kaupluse avamiseks T1-s. Aprilli lõpus sõlmis keskus ehituslepingu Tallinna Ehitustrust OÜ-ga. T1 koostööpartner Tallinna Ehitustrust OÜ on varem ehitanud Lidlile kuus kauplust, mis asuvad Tallinnas, Pärnus, Narvas, Rakveres ja Kuressaares. Praegu käib veel uue Lidli ehitus Tallinnas Mustamäe teel.

T1 kaubanduskeskus saab veel ühe toidupoe juurde.

Eelmisel aastal viis T1 ühes Tallinna Ehitustrustiga lõpule esimese etapi arendustööd kolmanda korrusel, kus nüüd tegutsevad mitmed spordi- ja harrastusklubid ning tervise- ja heaoluteenuste pakkujad. Täiesti uue väljanägemise ja funktsiooni said sealsed üüripinnad ja üldalad kokku 16 000 ruutmeetril, mis moodustab ligi viiendiku kogu T1 keskusest.

Kaubanduses on T1 võtnud suuna outlet’idele, mis asuvad keskuse kahel esimesel korrusel. Viimastel aastatel on palju mugavamaks muutunud juurdepääs T1-le ning keskuses liikumine.