„Mul on suur rõõm asuda tööle väärika ajalooga Stockmanni kaubamaja direktorina. Jaemüügi keskkond on pidevas muutumises ning usun, et minu kogemused nii traditsioonilises jaemüügis kui ka digilahenduste rakendamisel tulevad kasuks meie ühisel teekonnal Stockmannis“, sõnab Tallinna Stockmanni kaubamaja direktor Priit Peterson, kelle kogemustepagas hõlmab laialdast jaemüügi juhtimist, alates strateegilisest planeerimisest ja hangetest kuni meeskonna arendamise ja kliendirahulolu suurendamiseni.

Petersonil on varasemast rikkalik kogemus ärikonsultatsioonide ja jaekaubanduse valdkonnast. Muuhulgas on ta juhtinud ka Rahva Raamatut, mis sai tema juhtimise all tugeva kontseptsiooni ja digitaalse ümberkujundamise eest maailma parima raamatupoe tiitli.

„Minu eesmärk on pakkuda klientidele parimat võimalikku ostukogemust ja olen eriti uhke Stockmann Delikatessi toiduosakonna üle, mis on linna parim ja hea põhjus Stockmanni külastada. Ees ootavad väga põnevad ajad – isiklikult ootan sügisel toimuvat legendaarset Hullude Päevade kampaaniat ja seda, millal jõuavad lõpule naiste moeosakonna uuendused kolmandal korrusel“, lisab Peterson.

Stockmann langes Eestis ligi kolme miljoni euroga kahjumisse

2023. aastal moodustas Stockmann AS müügitulu 44,8 miljonit eurot, mis oli 1% vähem kui aasta varem.

Kui 2021. (640 000 €) ja 2022. aastal (430 000 €) on Stockmann Eestis toimetanud kasumilainel, siis 2023. aastaga toimus ränk kukkumine. Premium kaupu pakkuv kaubamaja langes 2,8 miljoni euroga kahjumisse. Ettevõte ise põhjendab kehva tulemust majanduslanguse ja tarbijate nõrga ostujõu tulemina.

Loe Stockmanni kahjumist lugu pikemalt siit.