Modera soovis kaasata 1,2-1,5 miljonit eurot, pakkudes kolmeaastastele tagamata võlakirjadele 11% intressi aastas. See tähendab, et miinimummaht märgiti 1,8-kordselt ning maksimummaht 1,4-kordselt üle. Tulenevalt piisavast huvist otsustas ettevõte emiteerida kokku 1,5 miljoni euro eest võlakirju. Ühe võlakirja nimiväärtus on 500 eurot.

„Ületasime eesmärgi vaatamata sellele, et samaaegselt oli kohalikul võlakirjaturul käimas mitu olulist pakkumist. Jääme väga rahule, sest konkurentsitihedal võlakirjaturul ligi kahekordne ülemärkimine on sõnum investorite usaldusest,“ ütles Modera juht Raido Toonekurg pressiteates.

„Võlakirjaemissioonist kaasatavaid vahendeid kasutame peamiselt Soome ja Norra turgudele laienemiseks ja neil turgudel kohalike integratsioonide juurutamiseks,“ lisas ta.

Investorid, kes märkisid kuni 1000 euro eest, saavad võlakirjad täies mahus. Investoritele, kes märkisid rohkem kui kaks võlakirja, vähendati jaotavate võlakirjade mahtu proportsionaalselt arvestades investori poolt märgitud võlakirjade arvu ja investorite mahtu. Komakohtadega võlakirjade arv ümardati lähima täisarvuni.

Pakkumise arveldus on plaanitud toimuma 13. septembril. Võlakirjade esimeseks kauplemispäevaks Nasdaq alternatiivbörsil First North on 16. septembril.