Saame tuttavaks – Aldar Eesti OÜ on kodumaisel kapitalil põhinev jae- ja hulgimüügiettevõte, mis on rohkem tuntud oma erinevate kaubamärkide kaudu: CityAlko, SuperAlko, Sadama Turg, Aldar Market, Aldar Cash & Carry, Kai Kohvik Tallinna sadamas ning Kochi Aidad, millel päris oma pruulikoda. Meie ettevõte on tööandja ligi 406 inimesele. Tule meile tööle, sest meie juures on kindel ja huvitav!

See pole huumor, et Aldar Eesti töötajad tulevad hommikul rõõmsalt tööle ja lähevad õhtul ka rõõmsalt koju. Pakume sellist tööaega ja -suhet, mis hoiab töö- ning eraelu tasakaalus, soovi korral saab töö kõrvalt ka õppida. Anname oma töötajatele vabaduse valida, otsustada, kaasa rääkida ja väärtustame kõigi ideid ning panust ettevõtte kultuuri ja tööelu paremaks muutmisesse. Inimesed on meie kõige tähtsam vara. Usume oma inimestesse ja sellesse, et vaid üheskoos saavutame rohkem ning suudame ka kasvada.

Reile lugu – arvete andmesisestajast Ida-ja Lõuna-Eesti piirkonnajuhiks

Reile Rückenberg alustas Aldar Eesti OÜ-s tööd 2012. aasta juunikuus arvete andmesisestajana Lilleoru Aldar Marketis. Juba sama aasta septembris siirdus ta tööle Aldar Eesti OÜ peakontorisse kategooriajuhi assistendiks ja alates 2016. aastast oli tema ametikohaks juba kategooriajuht ning vastutusalaks kogu ettevõtte värske toodete kaubagrupp.

„Ma ei salga, et on olnud keerulisi hetki, kuid näidake mulle tööd, kus raskusi üldse ette ei tuleks. Usun, et kõik takistused on ületatavad, ja mulle meeldivad väljakutsed,“ ütleb Reile.

Reile Rückenberg

Sellega noore naise väljakutsed ega vastutus ei piirdunud, sest alates 2021. aastast kuni praeguseni soovib Reile piirkonnajuhina vastutada kahekümne ettevõtte müügiüksuse toimimise eest, mis asuvad Ida- ja Lõuna-Eesti piirkonnas.

„Ma armastan oma tööd,“ sõnab Reile naerusuil.

Naine on südamest tänulik oma juhtidele, kes temasse uskusid ja siiani usuvad ning seda juba kaksteist aastat.

Jätkusuutlikud ja konkurentsivõimelised

Aldar Eesti on ettevõttena majanduslikult stabiilne ja areneb pidevalt. Pakume häid ostuemotsioone, edendame kohalikku elu, toetame Eesti tootjat ning propageerime väiketootjate kaupa.

Võid töötamispaigaks valida ettevõtte erinevate Eesti üksuste vahel – meil on siseturul 11 toidukauplust ja 34 jookide müügile spetsialiseerunud kauplust, hulgiladu, mis veel sel aastal saab kaasaegse ning senisest kaks korda suurema laopinna, et tagada veelgi parem tootevalik ja logistikavõimekus –, toitlustusüksused ning tugiüksuse kontori näol.

Teenindame üle Eesti nii erakliente kui ka jaemüügi-, meelelahutus- ja toitlustusettevõtteid.

Pakume oma inimestele erinevaid soodustusi, näiteks sportimistoetust või tervisekindlustust ning oma töötaja soodustust ostude sooritamiseks. Tähistame jõule ja premeerime müügimängude võitjaid. Pikaajalistele töötajatele võimaldame lisapuhkusepäevi, et oleks rohkem aega ka oma perega veeta.

Sa ei pea muretsema, kui sul kandideerides varasem töökogemus puudub. Peamine on tahe teha tööd ja ennast arendada, oskused on õpitavad. Aldar Eesti OÜ töötaja keskmine tööstaaž on viis aastat ja üle kümneaastase töökogemusega kolleege on 80. See on märk omaette ja peaks tulevasi töötajaid inspireerima.

Merle lugu – kaupluse juhatajast ettevõtte veinikultuuri edendajaks

Innustav eeskuju Merle Ruut alustas meie juures 2018. aastal kaupluse juhatajana ja praegu edendab ta sommeljee ning projektimüügijuhina Aldar Eesti veinikultuuri.

Lisaks põnevate ürituste korraldamisele arendab ta aktiivselt ka HoReCa müügiosakonda ning juba kolmandat aastat järjest juhib Aldar Eesti OÜ loodud „Mulliga ja Mullita Festivali“ korraldamist. Merle ütleb, et ettevõte pakub just nii palju võimalusi, kui jaksad vastu võtta. „Pead olema ise huviline, et tööandja saaks su soovid täita. Kõige ägedam ongi kuuluda Eesti ettevõttesse, kus tööandja annab võimaluse end igakülgselt arendada,“ sõnab ta. Naine lisab kelmikalt, et kui kohtad CityAlko või SuperAlko telki veini- või toidufestivalil, võid kindel olla, tema käsi on seal mängus olnud.

Arendame Eesti veinikultuuri

Ajaloolises Maarjamäe lossihoovis sai 2023. aasta juulikuus just Merle ideest alguse eksklusiivne „Mulliga ja mullita festival“. See on muutunud oodatud sündmuseks, millega tutvustame parimat veinivalikut, viime läbi austri- ja šampanjakoolitusi, pakume meelelahutust ning head muusikat. Külastajad saavad üritusel nautida söögipoolist tänavatoidust mereandideni. Mida on veel vaja, et mööda saata üks tore suvine päev ja õhtu?

Aldar Eesti kaubamärgid CityAlko ja SuperAlko on esindatud ka teistel erinevatel väliüritustel – näiteks Kuressaare tänavafestivalil, Haapsalus Itaalia veinipeol ja Haapsalu Maitsete Promenaadil, Pärnu Maitsete Uulitsal ja Mullfestil, Tartu toidu- ja veinifestivalil.

Eesti Sommeljeede Assotsiatsioon jagas 2024. aastal tunnustust parimatele Eestis müüdavatele veinidele ja meie maale toodud veine pärjati lausa üheteistkümne medaliga – kaks kulda, viis hõbedat ja neli pronksi!

Oleme rikkaliku ja kvaliteetse tootevalikuga kaupleja ning eristume selgelt teistest jookidele spetsialiseerunud kauplusekettidest. Näiteks toetame töötajate sommeljeeõpinguid ja teeme ettevõttes tootekoolitusi, et meie inimesed tunneksid nii tooteid kui ka nende valmistusviisi. Meil on tugev mentorprogramm, mis aitab värskel töötajal kergemini meie tiimi sulanduda ja ennast turvaliselt tunda.

Jaga
Kommentaarid