Aasia ilutoodete seas orienteerumine pole just lihtne, kuid Orien Trade’i omanikel on pikaajaline Korea turu tundmise eelis, kuna nad on Koreas elanud, õppinud ja äri teinud. Nii ongi Korea kontaktid enamasti saadud just isiklike sidemete ja kogemuste kaudu. „Meie eesmärgiks on katta kõik Euroopa riigid hästi toimiva müügi- ja turundusvõrgustikuga, mis koostöös kohalike jaekaupmeestega võimaldab enamikule Euroopa lõpptarbijatele ligipääsu uuenduslikele ja tõhusatele Korea ning Jaapani ilu- ja tervisetoodetele,“ räägib ettevõtte sihtidest personalijuht Katrin Koovit.

Kiire kasv

Ettevõttel läheb väga hästi, käive on kasvanud iga aastaga hüppeliselt: 2022. aastal oli see umbes 8 miljonit eurot, 2023. aastal 18 miljonit ja sel aastal augusti lõpu seisuga 33 miljonit. Koovit on rahul, et Orien Trade OÜ kasvatab jõudsalt nii hankijate kui ka klientide baasi ning lähiaastatelt oodatakse kiire kasvu jätkumist.

Lai klientuur

Orien Trade OÜ klientideks on kaubamajad, ilupoed, apteegid, hüper- ja supermarketid ning veebikaubamajad üle Euroopa. Lisaks on ettevõte aktiivne lõpptarbijatele suunatud turundusplatvormil GlowStation, kus tutvustatakse kaubamärke ja tooteid nii veebi kaudu kui kaubanduskeskustes asuvates showroom’ides. Füüsilised Showroomid on toodete tutvustamisel ja turustamisel äärmiselt olulised, seal saavad jaekliendid isiklikku nõustamist ja soovitusi.

Kvaliteet sõbraliku hinnaga

„Head sidemed Aasias ja rahvusvaheline meeskond võimaldavad meil pakkuda Euroopa klientidele kvaliteetseid ning tõhusaid tooteid, tihtipeale senisest soodsama hinnaga,“ selgitab Koovit toodete laia levikut. Ta lisab, et ettevõte esindab kokku rohkem kui 50 Aasia kaubamärki. „Kohandame teenust vastavalt iga sihtturu vajadustele, omades tütarettevõtteid kaheksas Euroopa riigis ning täiendavaid kohalikke müügi- ja turundustiime sihtturgudel. „Orien Trade OÜ on paljude tuntud Korea ja Jaapani ilubrändide ainuesindaja Euroopa riikides, sealhulgas on meie portfellis sellised brändid nagu COSRX, Beauty of Joseon, Missha, It’S Skin, STAY Well, Holika Holika, Too Cool For School, Saborino, Momo Puri, Anua, TIR TIR, Laka, Purito ja mitmed teised.“

Kõrgelt hinnatud ilutooted

Turule tuuakse uudseid koostisosi, tekstuure ja tehnoloogiaid, nagu essentsid, kangasmaskid ja BB-kreemid, mis on saanud populaarseks kogu maailmas.

  • Looduslikud koostisosad meelitavad tarbijaid, kes soovivad leebemaid ja nahasõbralikumaid tooteid.

  • Tooted on tuntud tõhususe poolest, pannes rõhku nahahooldusele ja pakkudes nähtavaid tulemusi.

  • Ilutoodete pakendid on esteetiliselt meeldivad, loomingulised ja lõbusad. Atraktiivne disain köidab tarbijaid ja muudab toodete kasutamise nauditavamaks.

  • Korea ilutootjad populariseerivad mitmeastmelist nahahooldusrutiini, mille on tarbijad hästi vastu võtnud.

  • K- ja J-popi staarid on mõjutanud nooremat põlvkonda, tekitades huvi Aasia kultuuride ning ilutoodete vastu. Lisaks mängib sotsiaalmeedia toodete tutvustamisel ja jagamisel suurt rolli.

Tule tööle!

Paljud töötajad peavad kiiresti kasvavas ettevõttes ahvatlevaks mitmekülgseid karjäärivõimalusi, kuid nüansse, mis võivad Orien Trade’i kandideerijat kõnetada, on Kooviti sõnul veelgi, olgu selleks huvi ilumaailma vastu või soov töötada koos väga erinevate inimestega.

Oleme eesmärgiks võtnud organisatsiooni kasvatamise.

„Orien Trade’i kollektiiv on rahvusvaheline, meil on meeskonnaliikmeid ligi 20 rahvusest. Hiljuti kolisime lao ja kontori uude asukohta ning meil on nüüd senisest kaheksa korda rohkem laopinda, mis annab võimaluse oma tegevusi kiiremini ja tõhusamalt korraldada.“

Ettevõtte peakontor asub Tartus, nüüdsest aadressil Puiestee 2, ja meeskond peab kiiresti kasvama, et nõudluse ning turuosa kasvatamisega sammu pidada. „Oleme eesmärgiks võtnud organisatsiooni kasvatamise, st eelkõige töötajaskonna suurendamise umbes 200 töötaja võrra lähima 18 kuu jooksul. Praegu töötab meil Eestis, peamiselt Tartus, u 70 töötajat ja üle maailma erinevates riikides lisaks 30 töötajat. Vajame kõige erinevamaid spetsialiste: andmesisestajaid, raamatupidajaid, analüütikuid, turundusinimesi, tarneahela- ja laospetsialiste, laotöötajaid jne. Huvi korral võib pilku peal hoida CV Keskuse tööpakkumistel!“

Orien Trade Poolas messil.

Ettevõtte ja esindatavate toodete kohta leiab rohkem infot:

Jaga
Kommentaarid