„Meie suurimad kliendid on erinevad tööstus-, tootmis- ja ehitusettevõtted, logistikakeskused, HORECA-sektor ehk valdkonnad, kus on vaja näiteks hooajaliselt rohkem töökäsi töölõikudele ja kus sageli ka perfektne eesti keele oskus pole määrav. Meilt on võimalik tellida motiveeritud ja töökaid inimesi ilma selleta, et peaks ise alustama nende otsinguid, vormistama töölepinguid, tegelema mahuka paberimajandusega või mõtlema sellele, kuidas töö lõppedes tekkinud töösuhe ka lõpetada,“ räägib Aalto Eesti tegevjuht Toomas Tava.

Aalto Eesti on aastaid Eestis töötamise vastu huvi üles näidanud ukrainlasi ettevõtetele pakkunud ja tõestanud, et tegemist on kõikidele kasuliku lahendusega: ettevõte saab kiirelt ja muretult hea töötaja ning inimene otsitud töö.

Ukrainlased jäätise- ja maiustusetööstuses

Näiteks on suureks Aalto Eesti pakutava Ukrainast tulnud renditööjõu kasutajaks erinevad jäätisetootjad, kellel on kevadest kuni sügiseni vaja hooajalisi töökäsi, et suudaks turunõudlust täita. Renditööjõu positiivne olemus on see, et kui ühes kohas töö otsa saab, tekib seda teises kohas juurde – septembris algab nii kommi- kui ka küpsisevabrikutes jõuludeks valmistumine ja jällegi vajatakse töökäsi. Samas paljudes muudes tööstustes ja ladudes on renditööjõul rakendust läbi aasta.

Aalto Eesti tegevjuht Toomas Tava.

„Meie valime välja kliendile sobilikud töötajad, teeme töötajatega lepingud, korraldame ära kõik vajalikud tööload, tervisetõendid, sertifikaadid, samuti majutuse, transpordi ja tööjõu tellinud ettevõttel jääb üle vaid töötajad vastu võtta ning tasuda igakuiselt üks meie esitatud arve, kus on kirjas kokkulepitud tunnihinna alusel tehtud töötunnid. Meie ülesanne on tagada see, et õige inimene saaks meie poolt leitud õigele töölõigule. Meile on oluline luua iga ettevõttega pikaajaline ja usaldusväärne töösuhe, mis oleks kasulik kõikidele,“ mainib Tava.

„Renditööjõu kasutamine on Eestis taas vaikselt kasvavas trendis,“ ütleb Tava ja lisab, et Aalto Eesti pakub igal aastal tööd paljudele tublidele inimestele, kellest mitmed on olnud ettevõttega seotud lausa selle algusest peale. Tegevjuhi soov oleks aga see, et lisaks teistele rahvustele võtaksid ka kohalikud, eestlastest tööotsijad renditöö omaks ja leiaksid Aalto Eesti kaudu endale õige rakenduse.

Kokk polaarjoone taga

Kuna tegemist on Soome tütarfirma, siis on Aalto Eesti kaudu võimalik siirduda tööle ka Eestist kaugemale. Näiteks erinevatesse kantidesse Soomes või uue suunana ka Hollandisse. Tava ütleb, et näiteks uuriti neilt äsja Eestis, kas võiks leida mõnda kokka, kes sooviks minna polaarjoone taha Levile suusakuurorti talveperioodiks tööle.

„Põhimõtteliselt on meie kaudu võimalik leida endale Soomes tööd väga erinevates valdkondades. Hetkel on pakkuda töökohti erinevatele positsioonidele, nii lühiajaliselt kui ka pikemaajaliseks töösuhteks. Tuleb vaid astuda meie kontori uksest sisse ja uurida, mis võimalusi meil pakkuda on. Leiame enamasti kõikidele sobiliku koha,“ mainib tegevjuht.

Uue suunana tegutseb Aalto Eesti nüüd ka Hollandi turul, kuhu saadeti mõned töötajad betoonelementide valmistajateks. Tava hinnangul võiks ka sel turul olla tulevikku, kuna Kesk-Euroopa töölevõtu reeglistik on piisavalt keeruline, et kogu see mure anda kellegi teise kaela.

„Meie missioon ongi olla piltlikult „päästerõngaks“ nii meie kaudu tööd otsivatele töötajatele kui ka oma klientidele,“ lisab Tava.

Aalto Eesti otsib oma meeskonda säravat kliendihaldurit/müügiesindajat, kelle ülesanne olekski lisaks olemasolevate klientide teenindamisele leida aktiivselt Aalto Eestile ka uusi kliente. Kui tunned, et sind paelub tööjõurendiga seonduv, võta Aalto Eestiga ühendust: info@aaltovoima.ee või +372 5628 3105.

Lisainfo ettevõtte kohta: www.aaltovoima.ee

Jaga
Kommentaarid