Praeguses seisus, kus organisatsioonid peavad kulutusi koomale tõmbama ja kokkuhoidlikumalt majandama, tuleb tähelepanelikult planeerida ka erinevad ühisüritusi. Ettevõtete Jõulupidu on seda arvesse võttes parim lahendus, pakkudes mõistliku hinna eest mitmekülgset pühadeprogrammi: etteasteid armastatud artistidelt, meeleolu loomist tuntud õhtujuhtidega ning hea ja parema serveerimist kohalikelt tippkokkadelt.

Jõulupidu Tallinnas

Tallinnas avab oma uksed ettevõtetele Eesti Näituste Messikeskus. Pidu algab kell 18 ja tund aega hiljem võtavad kohad sisse õhtujuhid – alati särtsaka loomuga Epp Kärsin ning muusik ja saatejuht Mihkel Raud. Õhtu jooksul astuvad etteastetega üles Maarja-Liis Ilus, Karl-Erik Taukar, DJ Raigo Brauer ja tantsubänd Legend koos Rolf Roosalu, Lauri Pihlapi ja Marvi Vallastega. Silmailu pakuvad seksikad Showstoppersi kabareetantsijad ja kesköö paiku vallutab lavalauad üks ning ainus Smilers.

Etteastete vahel täidetakse pidulauad hõrgutava toidu- ja joogipoolisega, mille toob külastajateni Põhjala Catering koos peakoka Riho Heinmetsaga.

Pidulisi ootavad 10–12-kohalised lauad, kuid võimalus on osaleda ka väiksema kollektiiviga.

Jõulupidu Tartus

Kui sinu ettevõte paikneb Tartus, ei ole tarvidust kaugele pealinna sõita, sest Ettevõtete Jõulupidu tuleb ka Tartusse. Kusjuures programmi poolest ei jää Tartu jõulupidu Tallinna omale grammigi alla – 20. detsembril astuvad Tartu Ülikooli spordihoones teiste seas üles Synne Valtri koos bändiga, The Swingers koos solistide Birgit Sarrapi ja Jüri Pootsmanniga ning legendaarsete tantsuhittidega 2 Quick Start. Pidulikku õhustikku loovad säravad õhtujuhid Kalle Sepp ja Hanna-Liina Võsa.

Tühja kõhu ja kuiva kurgu pärast ei pea pidulised Tartuski muret tundma. Jõulumaitsetest tulvil toekat õhtusööki, põnevaid suupisteid ja mõnusaid jooke pakub YliCool Catering eesotsas peakokk Urpo Reinthaliga.

Uksed avatakse külalistele kell 18 ja pidu kestab kuni hiliste öötundideni. Broneerida saab 10–12-kohalisi laudu, kuid võimalik on osaleda ka väiksema seltskonnaga.

Registreeri peole juba täna

Jõuluootus ei ole enam kaugel, seega tasub aegsasti panna paika plaanid ka pidustusteks. Premeeri ennast ja oma kolleege sel aastal meeldejääva jõulupeoga ning tähista pühi sisuka meelelahutuskava ja mõnusa atmosfääriga ühisüritusega.

Loe rohkem ja registreeri oma ettevõte Ettevõtete Jõulupeole siin.

Jaga
Kommentaarid