„Tervishoiuteenuste kättesaadavus on Eestis jätkuvalt kitsaskohaks ning paljud inimesed valivad seetõttu tasulisi arstiaegu. Viveo eesmärk on ühendada patsiendid kiiresti kõige soodsamate teenuse pakkujatega,“ ütles Viveo kaastegevjuht Raul Källo. „Paljudele teenustele on platvormil lisaks suured allahindlused ja inimesed ei pea enam erinevaid kliinikuid läbi helistama, et leida sobivaim visiidi aeg. Tervisemurega kiiresti arsti juurde saamine annab meelerahu, mida on raske üle hinnata.“

Viveo.ee platvormiga on liitunud üle 40 litsenseeritud teenusepakkuja üle Eesti, sealhulgas Niine Nahakliinik, Maxilla hambakliinik, Katriito, Vaimse Tervise Keskus ning ettevõte lubab valikut pidevalt täiendada.

„Viveo liidab tervishoiuteenuse pakkujaid platvormile erinevatest broneerimislahendustest olenemata - teeme koostööd erinevate tehniliste lahenduste pakkujatega ja oleme loonud erinevaid integratsioone, et teenusepakkujate võimalikke teenuseid mugavalt platvormil broneerimiseks kuvada,“ lisas Källo.

Viveo platvormi kõige enam kasutatavad teenused on hambaravi, füsioteraapia ja ka vaimse tervisega seonduvad.

Maxilla hambakliinik pakub Viveo kaudu erinevaid teenuseid. „Viveo tehnoloogia võimaldab Maxillal keskenduda oma põhitegevusele – patsientide ravimisele – ning vähendada aega, mis kulub administratiivsetele töödele ja klientide leidmisele,“ ütles Maxilla juht Ragnar Abel.