„Oleme lõpmata tänulikud nende kaheksa aasta jooksul pakutud toiduelamuste eest ja soovime tegijatele edu järgmiste projektidega,“ teatas Aparaaditehas sotsiaalmeedias.

Söögikoht ise on oma sotsiaalmeediakonto kustutanud, samuti ei toimi enam Trikster Tihase koduleht.

Selle aasta juunis teatas kohvik-restoran oma klientidele, et läheb kahenädalasele suvepuhkusele, kuid juulis, augustis ja septembri esimeses pooles veel tegutseti.

Trikster Tihane sattus majandusraskustesse ka koroona põhjustatud kriisi ajal, kui pankrotti läks söögikohta varem pidanud Mirko Traksi toitlustusettevõte OÜ Toidutehas. Trikster Tihane toona aga Tartu restoranimaastikult ära ei kadunud, vaid Traksilt võttis teatepulga toona üle kõigest 23-aastane Mai-Riin Härmaste.

Viimased neli aastat Trikster Tihast pidanud Tehaseköök OÜ majandusaasta aruandest järeldub, et eelmine majandusaasta lõpetati 425 000 euro suuruse müügitulu juures 469 euro suuruse kasumiga. Erilisi reserve polnud ettevõte aga nelja tegutsemisaastaga suutnud koguda: omakapitali oli ettevõttel eelmise aasta lõpuks 3300 eurot.

Aparaaditehase teatel tuleb suletud söögikoha asemele peagi uus tegija. „Kuna meile tühjad ruumid ei meeldi, siis avame veel tänavuse aasta jooksul samas uue põneva restorani. Jagame infot selle kohta juba õige pea. Senikaua ootavad teid külla kõik meie teised toidukohad,“ teatas Aparaaditehas.