Tassikookide kliendihaldur Helena Puurmaa sõnas Delfi Ärilehele, et Tartu kohvik rõõmustas kliente 12 aastat ja otsus ei tulnud kergelt. „Oleme unistajad, aga samas ka teeme-ära-vaatega tiim ning meile meeldib seada uusi eesmärke, mille poole püüelda – hetkel oleme jõudnud arusaamani, et vähese ajalise ressursi tõttu ei saa me arengu mõttes hoida kinni asjadest, mis on armsad ja une pealt tuttavad, ning peame keskenduma tulevikusuundadele,“ rääkis ta, lisades, et ettevõte on jõudnud põneva arenguetapini, töötades mitme uue projekti kallal, mis vajavad palju tähelepanu ja kiiret tegutsemist.

Ehkki Tartu kohvik on uksed sulgenud, ei välista Puurmaa tulevikus uue kohviku avamist. „Võimalik, et ka hoopis uue kontseptsiooniga. Loodame peagi uue energia ja värskete ideedega Tartus tagasi olla!“ lisas ta.

„Tallinna kohvik on jätkuvalt avatud ning sellel läheb hästi, seega jätkame oma klientide teenindamist ja magusate elamuste pakkumist nii seal kui ka läbi meie koostööpartnerite ning ei mõtle selle sulgemisele,“ kinnitas Puurmaa.