Kiire teenindus

Laenuvajadus tekib sageli nii eraisikutel kui ka ettevõtjatel pigem kiirelt, just selleks, et kasutada ära soodsaid pakkumisi ning uudseid ärivõimalusi. Kiirus annab tegutsejale kindlasti konkurentsieelise nii kinnisvara soetamisel, remondiplaanide teostamisel kui ka hea äriidee käimalükkamisel. Seepärast oleme kiire teeninduse seadnud üheks oma peamiseks eesmärgiks.

Laenutaotluse esitamisel saadame sulle laenupakkumise juba ühe tööpäevaga. Kui vajame täiendavaid andmeid, siis helistame ja teeme omalt poolt kõik, et suhtlus oleks sinu jaoks mugav ja otsus sünniks kiiresti ning ilma liigse bürokraatiata.

Kui laenupakkumine on sobiv, kulub laenutaotluse esitamisest kuni laenuraha välja maksmiseni pärast notariaalse lepingu sõlmimist vaid 2–3 tööpäeva. See tähendab, et Hüpoteeklaenuga saad vajalikku laenuraha juba mõne päeva jooksul kasutama hakata ja reaalselt oma plaani teostamise suunas edasi liikuda.

Personaalne lähenemine

Nii nagu ei ole kahte identset inimest, ei ole kahte ühesugust laenuvajadust. Läheneme iga kliendi soovidele ja võimalustele personaalselt, kuulame ära tema vajadused. Aitame leida parima lahenduse, kuidas kinnisvara toel oma plaanid realiseerida, olgu selleks mõni isiklik unistus, reaalne vajadus muudatuste tegemiseks või soov ettevõtjana areneda.

„Kliendid hindavad kõrgelt Hüpoteeklaenu kiiret reageerimist ja personaalset suhtlust, mida me neile pakume,“ kinnitab Hüpoteeklaenu müügiosakonna juht Lea Maarand. Usume, et suuri unistusi ei tohiks lõputult edasi lükata – iga idee on väärt kaalumist, põhjalikku plaani ja tegutsemist, nii saavad kõik head arendused alguse.

Paindlikud finantseerimislahendused

Tänu kiirele teenindusele ja personaalsele lähenemisele saame oma klientidele pakkuda paindlikku rahastust. Laen kinnisvara tagatisel on kliendile ilmselt parim lahendus, sest madalam intress ja laenu pikem tagasimakse tähtaeg on eelised, mis tagatiseta laenude puhul ei oleks mõeldavad.

„Paljud kliendid, eriti ettevõtjad, on jäänud Hüpoteeklaenu juurde pikaks ajaks – pärast ühe projekti lõppemist makstakse laen tagasi, seejärel hakatakse arendama juba järgmist uut äriprojekti, mille teostamiseks samuti meilt lisaraha kaasatakse,“ ütleb müügiosakonna juht Lea Maarand.

Kõige sagedamini taotletakse laenu, et võtta ette kodu ostmine, suvila renoveerimine, remont, koduvahetus, ettevõtlusega alustamine või ettevõtte laiendamine.

Kinnisvara tagatisel laenu võib kasutada ka olemasolevate laenude refinantseerimiseks, kui varasemalt on võetud laenud, järelmaksud ja liisingud, mis on ebamõistlikult suure intressiga ning soov on intressikulu ja igakuiseid laenu tagasimakseid vähendada.

Esita laenutaotlus ja saa laenupakkumine ühe tööpäevaga!

Hüpoteeklaenu taotluse saad esitada lihtsalt ja mugavalt interneti teel ilma kontorisse kohale tulemata. Laenupakkumise saad kätte kõigest ühe tööpäevaga!

Paljud kliendid üle Eesti eelistavad Hüpoteeklaenu, sest pikaajalise kohaliku kogemusega professionaalidena oleme laenude väljastamisel kiired ja paindlikud. Tänu tehtud edukatele projektidele oleme saavutanud võimsa turuliidri positsiooni pankadeväliste krediidiandjate seas ja meie eesmärk on jätkuvalt pakkuda parimaid laenutingimusi. Hea on tõdeda, et meie kliendid soovitavad meid ka oma sõpradele.

Pakume just sinu vajadustele vastavat kinnisvara tagatisel finantseerimislahendust.

Soovid täpsemat infot? Helista meie tasuta lühinumbril 1203.

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenusega. Enne lepingu sõlmimist soovitame tutvuda finantsteenuse tingimustega või konsulteerida spetsialistiga.

Jaga
Kommentaarid