Asutajad Rando Mere, Georg-Renee Liigand ja Siim Mardus on nimelt ehitamas lahendust foodtruck’idele, mis peaks pakkuma lahendust pikkade järjekordade probleemile ja andma rohkem hagu ka söögikohtade kassadele.

Konkreetne idee sündis Vanamõisa laadal – kohapeal oli vaid kaks toiduputkat, järjekord venis 40 minuti pikkuseks. Mehed olid valiku ees, kas võtta süüa ja oodata või vaadata vahetustega laadal ringi. Reaalsuses ei peaks aga keegi väliüritusel suurema osa ajast toiduputka ees passima.

„Täiesti egoistlikult hakkasime seda probleemi lahendama, et me ei peaks järgmiste aastate festivalidel järjekorras ootama,“ muigas kaasasutaja Mere.

Samal laadal saigi selgeks, et probleem tuleb lahendada. Kui algselt mõtlesid Liigand ja Mere uut lahendust arendada kahekesi, siis hiljem rääkisid nad mõttest saunalaval ka Mardusele, kes oli kohe pardal ning valmis koodi kirjutama. „Alustasime tänavu augusti alguses ja tänaseks oleme ka kahe kliendiga lahendust testinud,“ märkis Mere.

Asutajate sõnul ei ole tegemist vaid nende isikliku murega – tänapäeval on festivalidel toiduputkasid omajagu, kuid ooteajad tihti pikad.

Loe pikemalt Digiprost!