Täisvabadus otsustada oodatava tootluse ja riskitaseme üle

Investorina on sul vabadus ise valida, millise riskitasemega klientide laenudes ja millise intressiga osaleda – kas võtta oma portfelli ainult madalama riskiga kliendid ning teenida mõnevõrra madalamat tootlust, investeerida kõrgema riskiga laenudesse või mõlemasse korraga. Saad ise määrata maksimaalse perioodi ja summa, mida soovid ühte laenu maksimaalselt investeerida, vähendades seeläbi sõltuvust üksikutest turukõikumistest. Platvormil on olemas ka automaatsed investeerimistööriistad, mis aitavad hajutada investeeringuid ja hoida portfelli tasakaalus ilma pideva käsitsi sekkumiseta.

Kõik see muudab investeerimisprotsessi lihtsaks ja mugavaks ning saad olla kindel, et investeerimisstrateegia vastab sinu ootustele. Lisaks saad oma investeerimisstrateegiat ja seadistusi igal ajal muuta ilma teenustasudeta, mis annab sulle veelgi rohkem paindlikkust ja kontrolli oma investeeringute üle.

Maksimaalse tootluse tagamiseks tegeleb MONEYZEN investeeringute haldamisega algusest lõpuni ise – kuni võlgade sissenõudmiseni, kui selleks tekib vajadus, pakkudes seeläbi investoritele suuremat kindlustunnet ja paremaid võimalusi kahjude minimeerimiseks. Sel aastal välja antud laenude keskmine tootlus on 16% (enne võimalikke laenukahjusid).

MONEYZEN sobib nii algajale kui ka juba vilunud investorile

Alustav investor võib MONEYZEN-i puhul pidada kasuteguriks just väikeste summadega investeerimise alustamist. Kogenud investoritel võimaldab platvorm laiendada oma investeeringute spektrit ja kasutada ära erinevate laenude tootluse ning riskitaseme kombinatsioone. Selline lähenemine aitab saavutada investeeringute hajutatuse ning stabiilsema ja prognoositavama tootluse isegi volatiilsetel aegadel.

Ühisrahastuse kaudu investeerides saad intressimakseid iga kuu, mille eeliseks on kiirem investeeringuväärtuse suurenemine võrreldes varaklassidega, kus väljamaksed on harvemad (näiteks aktsiatelt saad dividende tavaliselt kas kvartaalselt või kord aastas). Investeering kasvab kiiremini tänu liitintressile, kuna igakuiselt teenitud intress reinvesteeritakse koos tagastatud põhiosaga jooksvalt ja see hakkab omakorda teenima intressi. Eeldatava mõju saab arvutada internetis vabalt kättesaadavate liitintressi kalkulaatorite abil.

Kuidas on investeeritud raha MONEYZEN-is kaitstud?

Kui rääkida sellest, kuidas garanteerida võimalikult väheste riskidega investeerimine, siis MONEYZEN-is hinnatakse põhjalikult iga laenutaotleja maksevõimet, kasutades selleks ligipääsu erinevatele andmebaasidele. Näiteks on laenuvõtja krediidivõimekuse hindamine üks oluline samm tagamaks, et laenutaotlejad suudavad nii praegu kui ka tulevikus oma kohustusi täita. Selline lähenemine kindlustab, et iga laenuotsus on hoolikalt kaalutletud ja läbimõeldud ning õiglane nii laenuvõtja kui ka laenuandja jaoks.

Raha, mille oled MONEYZEN-i kätte usaldanud, kuulub sulle. Saad selle iga hetk isiklikule pangakontole tagasi kanda. MONEYZEN-i platvormil puuduvad igasugused teenustasud konto avamise, seadistuste muutmise ning portfelli hoidmise eest, mis on suur eelis võrreldes konkurentidega. Ainus tasu MONEYZEN-i platvormi puhul on väljamaksetasu summas 0,9 eurot.

MONEYZEN-i platvorm pakub investoritele täiendavat turvatunnet tagatisfondi kaudu, mis aitab võimalusel kompenseerida investorile kaotatud põhiosa juhul, kui laenuvõtja ei suuda oma kohustusi täita. See on kui lisagarantii, mis aitab vähendada riske ja suurendada investorite usaldust MONEYZEN-i platvormi vastu.

Kui on soov investeeringutest varem väljuda, saab need laenu järelturul maha müüa. Ka vastupidi: kui on soov portfelli kiiremini täiendada, saab sobivaid investeeringuid järelturult juurde osta.

Kuidas alustada investeerimist MONEYZEN-i platvormil?

MONEYZEN-is investeerimise alustamiseks tuleks esimese sammuna registreeruda ja luua kasutajakonto. Selleks tuleb täita mõned isikuandmed ja kinnitada oma e-posti aadress.

Seejärel on vaja määrata oma investeerimisstrateegia. MONEYZEN pakub investeerimiseks küll kolme automaatse strateegia soovitust, kuid need on vaid abivahendid ega ole kindlasti kohustuslikud. Saad ise seadistada oma strateegia vastavalt isiklikele eelistustele ja eesmärkidele. See tähendab, et tuleb määrata, kui pikkadesse laenudesse soovid investeerida, millist riskigruppi ja millise intressiga eelistad. Lisaks tuleb otsustada, kui palju soovid investeerida igasse laenu ja kui palju oled valmis iga kuu investeerima.

Kui strateegia on loodud ja allkirjastatud, kanna esimene investeering oma virtuaalkontole MONEYZEN-is. Edasi toimub juba kõik automaatselt. Sinu vahendid investeeritakse vaid nendesse laenudesse, mis vastavad sinu määratud tingimustele. Enda valitud strateegiat saad igal ajal muuta, tagades, et sinu investeeringud vastavad alati sinu finantseesmärkidele ja riskitaluvusele.

Väljastatud laenude tagasimaksed laekuvad koos intressidega iga kuu otse sinu virtuaalkontole MONEYZEN-is, kust saad igal hetkel need enda pangakontole välja maksta.

Investeeri targalt ja turvaliselt MONEYZEN-iga

MONEYZEN-i platvorm muudab investeerimise lihtsaks, mugavaks ja turvaliseks. Saad investeerida teenustasuvabalt ja ise soovitud tootluse ning riskitaseme määrata.

Väikeste sammudega alustades ja regulaarselt panustades lood aluse oma tuleviku pikaajaliseks kindlustamiseks.

Kui oled juba investeerimas teistesse varaklassidesse, tasub kindlasti kaaluda oma praeguse portfelli mitmekesistamist usaldusväärse kodumaise ühisrahastusplatvormi abil.

Finantsteenust pakub Moneyzen OÜ. Tutvu tingimustega veebilehel moneyzen.ee/investorile ja vajaduse korral pea nõu asjatundjaga.

Jaga
Kommentaarid