Mis on AI-assistent?

AI-assistent on kohandatud tehisintellekt, mis automatiseerib ja optimeerib tööprotsesse, näiteks müüki või tootearendust. ChatGPT on nagu Šveitsi taskunuga, mis suudab palju enamat kui tekste kirjutada. Teame, et väga paljud kasutavad juba ChatGPT-d, aga see on tihti alahinnatud ja kõiki selle võimalusi ei osata rakendada. Siinkohal tulevadki mängu personaliseeritud AI-assistendid.

Teet Torim

„Oktoobris 2024 on OpenAI andmetel loodud rohkem kui kolm miljonit kohandatud GPT-d, millest 159 000 on avalikult saadaval GPT-poes erinevate kasutusvaldkondade jaoks ja millele kõik ligi saavad. Microsofti ja LinkedIni küsitlustest on selgunud, et AI aitab säästa aega (90% vastanutest), olla loovam (84%) ja nautida tööd rohkem (83%). Miks me neid siis ei kasuta?“

Teet Torim

Kuigi AI võib tunduda keeruline, saab igaüks ChatGPT abil luua isikliku AI-assistendi vastavalt oma vajadustele. Personaliseeritud GPT-d muudavad AI strateegiliseks partneriks, kes tõstab ettevõtte efektiivsust ja kasutab seni alakasutatud potentsiaali.

Siin on 5 AI-assistenti, mida saad enda ChatGPT sees kohe testida:

  • Real Estate Assistant (kinnisvaraabiline) aitab kirjutada müüvaid kinnisvarakuulutusi, leiab esile tõstmiseks olulise info ja pakub tõhusaid müügitaktikaid. Saada oma poolik tekst ja saad tervikliku ning toimiva müügiteksti.

  • Business Plan Architect aitab põhjalikult äriplaani koostamisel. Lähtuvalt sinu ideest koostab äriplaani, mis sisaldab turuanalüüsi, konkurentsieeliseid, esialgset finantsprognoosi ja soovitusi, kuidas oma ettevõtet edukalt alustada.

  • Boosting Loyalty GPT aitab hankida uusi kliente ja hoida püsikliente pikemalt, kasutades Boosting Loyalty mudelit (BLM). Strateegia, sisuloome, reklaamtekstid ja kampaaniad on kõik ühes kohas, et lihtsustada veebimüüki ning suurendada käivet.

  • Reklaamtekstide kirjutaja on eestikeelne reklaamtekstide kirjutaja, mis põhineb turundusraamatul „Püsiühendus“ ja kasutab reklaamtekstide loomisel kliendipsühholoogia tehnikaid.

  • Consensus aitab teadusliku kirjanduse põhjal vastata uurimisküsimustele, pakkudes viiteid, lihtsaid seletusi ja teadusartiklitel põhinevat tuge.

Ei leidnud sobivat AI-assistenti?

Sellisel juhul tuleb luua enda oma. AI-assistentide loomine ei ole keeruline – iga ettevõte saab luua endale kohandatud lahendused. Müügijuhid võivad luua suurkliendipõhise GPT kampaaniate ja turuanalüüside jaoks, samas saavad alustavad ettevõtted lahendada tootearenduse probleemid personaliseeritud AI-tööriistade abil. See, milliseid ja kui palju AI-assistente ettevõttel vaja läheb, sõltub ettevõtte suurusest ja valdkonnast – mõnel piisab mõnest, teisel võib neid olla kümneid. Teet on aidanud oma klientidel luua väga erinevaid GPT-sid: tootearenduse partnerist droonide arendamise partneriteni välja. Teet viib oktoobris ja novembris läbi praktilisi kolmetunniseid töötube (50 eurot + km), kus igaüks saab luua oma AI-assistendi. Varasem AI kasutamise kogemus pole vajalik.

Jaga
Kommentaarid