Luminor sai rohkem kui 800 miljoni euro väärtuses märkimiskorraldusi ligi 100 investorilt enam kui 25 riigist. Orderite maht, kvaliteet ja mitmekesisus võimaldasid Luminoril määrata marginaaliks 300 baaspunkti üle mid-swap määra ning intressiks kujunes 5,399%. Panga teatel müüdi suurem osa võlakirjadest Suurbritannia investoritele ning head nõudlust näitasid ka saksakeelsetest riikidest ning Prantsusmaalt ja Madalmaadest pärit investorid.

„Mul on väga hea meel näha Euroopa investorite suurt huvi meie teise taseme omavahenditesse kuuluva kapitaliinstrumendi vastu, mille emissioon viidi läbi esmakordselt,“ ütles Luminori finantsjuht Johannes Proksch. „Nende investeering näitab usaldust Balti riikide ja Luminori vastu. Meie esimene allutatud võlakiri laiendab meie kohustuste struktuuri, parandab kapitali efektiivsust ja kasvatab investorbaasi.“

Võlakirjale on Moody’s andnud Baa3 reitingu, see on noteeritud Euronext Dublini börsil. Võlakiri on tagasiostetav nimiväärtuses 3-kuulise perioodi jooksul, mis lõpeb viis aastat enne lunastustähtaega. Tehingu peakorraldaja oli Morgan Stanley.