Praegu on suurepärane võimalus need hankida Godeal24 oktoobrimüügilt. Saad eluaegse litsentsi Microsoft Office Professional 2021-le vaid 31,75 euro eest (tavahind 259 eurot) koodiga „SGO62“. Olenemata sellest, kas koostad aruandeid, analüüsid andmeid või lood esitlust, pakub Microsoft Office Professional 2021 võimsat tööriistade komplekti, nagu Word, Excel ja PowerPoint, mis on loodud kõigi sinu ülesannete täitmiseks. See sobib ideaalselt professionaalidele, kes vajavad usaldusväärset tarkvara dokumentide ja tabelite haldamiseks. Microsoft Office 2024 hind on praegu 299 eurot (sh Outlook) Microsofti ametlikus poes. Kui sul ei ole vaja kõige uuemaid funktsioone või pilveintegratsiooni, võib soodushinnaga Office 2021 versioon olla väga kulutõhus lahendus. MS Office 2019 Professional on samuti selle aasta madalaima hinnaga – vaid 20 eurot (tavahind 219 eurot) eluaegseks kasutamiseks, mis on suurepärane valik väiksema eelarvega inimestele. Haara see juba täna!

62% soodustus eluaegsele Microsoft Office’ile! (Kupongikood „SGO62“)

Suur allahindlus Windowsi operatsioonisüsteemile! (Kupongikood „SGO50“)

Hankige oma kuluefektiivne komplekt juba täna! (Kupongikood „SGO62“)

Kuni 50% allahindlusega rohkem Windowsi ja Office’i! (Kupongikood „SGO50“)

Parim valik ettevõtte või ärirakenduste jaoks!

Kuidas maksta?

  • Kõigepealt klõpsake „Vaata ostukorvi“, allahindlusega toodete puhul peate sisestama kupongikoodi allahindluste saamiseks ja lõpuks klõpsake „Edasi kassasse“, et siseneda kassaleheküljele.

Kuvatõmmis

  • Minge kassaleheküljele, jätkake külalisena (või looge konto) ja sisestage seejärel „Arveldusandmed“.

Kuvatõmmis

  • Valige selles etapis „CWALLETCO“ ja seejärel klõpsake nuppu „Jätka“.

Kuvatõmmis

  • Kontrollige oma tellimust ja klõpsake nuppu „Tee tellimus“.

  • Seejärel hüpake sellele lehele ja klõpsake nupule „Vali makseviisid“.

Godeal24 lehel saate kohe pärast tasumist juurdepääsu allalaadimisele ja tootevõtmetele. Lisaks on meil suurepärane klienditeenindus. Nii et minge kohe Godeal24 kodulehele, et hankida aastapäeva soodusmüügi jooksul Microsoft Office’i eluaegne litsents vaid murdosa eest alghinnast. Kui teil on küsimusi enne või pärast tellimuse esitamist, võite võtta ühendust meie klienditeenindusega aadressil service@Godeal24.com.

Jaga
Kommentaarid