Novembrist pakutakse Swedbanki eraklientidele Põhipaketti, mis sisaldab deebetkaarti 1 euro eest kuus ning piiramatult pangasiseseid, siseriiklikke ja Euroopa makseid nii äpis kui ka internetipangas.

Võrdluseks maksab kõige tavalisem arvelduspakett, mis juba sisaldab pangakaarti, eraklientidele Coop Pangas ja Luminoris 2,49 eurot kuus ja SEB pangas 1,95 eurot. Ainsana pakub põhilist arvelduspaketti ilma kuutasuta LHV. Tasub mainimist, et ka Coop Pank pakub tasuta arvelduspaketti Väikerahn ilma kuutasuta, ent see ei sisalda deebetkaarti.

Pakettide hindu võrreldes arvestame, et klient on üle 26- ja alla 55-aastane, kuna pea kõik pangad pakuvad noortele ja vanematele klientidele soodsamaid hindu.

Igapäevapangandus on nüüd kõige soodsam kahes pangas

Odavamaks muutub ka Swedbanki erakliendi deebetkaardi kuutasu. Deebetkaart Plussi kuutasu hakkab novembrist olema 1 euro varasema 1,28 asemel. Ulla sõnul saab soovi korral klient arveldada edasi üldhinnakirja alusel, kuid kui tal on deebetkaart, siis põhipaketi kuutasu on täpselt sama suur nagu deebetkaardi kuutasu.

„Paketis on aga pangakaart ja piiramatult ülekandeid tasuta. Viime olemasolevad kliendid, kes Swedbanki teenuseid aktiivselt kasutavad, automaatselt üle nende jaoks soodsaimale arveldusviisile,“ lisas Ulla.

LHVs on deebetkaardi kuutasu üks euro, Luminoris ja SEBs deebetkaardile lisatasu ei ole. Coop Panga puhul sisaldub deebetkaart arvelduspaketis Rahn juba kuutasu sees, kuid tasuta arvelduspaketi Väikerahn kasutajad peavad deebetkaardi eest 1 euro kuus tasuma. Samuti tasub arvestada, et Väikerahnu paketis ei saa erinevalt kõigist teistest võtta sularaha välja tasuta.

Loe pikemalt Geeniusest.