Andres Kitter liitus LHV-ga 2013. aastal LHV Panga juhatuse liikme ja jaepanganduse juhina. Sellest ajast alates on tema juhtimisel arendatud välja jaepanga pakkumine Eestis, käivitatud rahvusvaheliste finantsvahendajate äriliin ja LHV Ühendkuningiriigi äri. Varem on Kitter töötanud Skype’is ja SEB-s.

„Andrese initsiatiivil ja eestvedamisel välja kasvanud finantsvahendajate kasumlik ärisuund on aidanud avardada ka LHV mõtte- ja tegutsemisruumi. Seda võib pidada ka teerajajaks hilisemale LHV Banki loomisele. Seejuures on Andres sisuliselt juures olnud kogu finantsvahendajate valdkonna, sh kliendisuhete, tehnoloogia ja riskijuhtimise, arendamisel,“ ütles LHV Groupi juhatuse esimees Madis Toomsalu.

„Pärast 11-aastast teekonda LHV-s olen otsustanud teha professionaalses karjääris muutuse. Olen aidanud LHV-s üles ehitada mitmeid erinevaid valdkondi ning koondanud enda ümber väga pädeva ja inspireeriva tiimi. Täna tunnen, et on õige hetk liikuda ettevõttest väljapoole ja suunata oma tähelepanu varajasemas arengufaasis olevate ettevõtete poole,“ kommenteeris Andres Kitter.