Nii räägib üks inimene, et Elektrum pakkus talle fikseeritud paketti kolmeks aastaks hinnaga 11,11 senti kWh, samas kui kodulehel oli vastava paketi hind 11,75 senti/kWh. Viimastel kuudel lepingut vahetanud inimesed on sama paketi saanud ka hinnaga 10,10 senti/kWh ja 10,8 senti/kWh.

Soodustusi on saadud isegi börsipakettidelt. Näiteks olevat Alexela langetanud ühele kliendile 4,99-eurost kuutasu kahe euro võrra.

Rahakoguja Facebooki grupis elektrihindu võrdlevate inimeste sõnul on elektripakkujad nõus küsimise peale saatma meilile odavama pakkumise. Samuti on oma paketile saadud soodsam hind telefoni teel küsides.

Geeniusele teadaolevalt andis Elektrumis hinna alla kauplemisel hea eelise see, et tegemist oli uue kliendiga ehk kellegagi, kelle eelmine pakett oli teise elektrimüüja juures.

Nende näidete põhjal tasub letihinnast paremat pakkumist küsida nii olemasolevatel kui uutel klientidel igal juhul, kuna küsimine ei maksa ju midagi, ent kolme aasta peale on võimalik isegi väikese soodustusega võita nii mõnigi euro.