Uus restoran pakub lisaks tavapärasele teenindusele ka drive-in kaasamüügi võimalust. Drive-in on avatud kell 8-23, restoran ise teenindab kliente kell 9-22.

„Meie valdkonnas on võtmeküsimuseks olla kliendile lähedal, aimata ta ootusi menüü ja maitsete osas ning kui vaja siis minna ise tema juurde,“ selgitas Hesburgeri rahvusvahelise arenduse ja turunduse juht Ieva Salmela,“ selgitas Hesburgeri rahvusvahelise arenduse ja turunduse juht Ieva Salmela. Ta lisas, et Luige restoran asub olulisel tuiksoonel, võimaldades klientidel mõlemas suunas sõites kiirelt eine kaasa haarata.

Ühekorruseline 210-ruutmeetrine restoran mahutab korraga 44 einestajat. Investeering uude hoonesse ulatus 1,35 miljoni euroni. Tegemist on Hesburgeri neljanda sel aastal avatud toidukohaga, kusjuures ettevõtte koguinvesteering uutesse restoranidesse on tänavu olnud 2,3 miljonit eurot.

Hesburgeri müügitulu Balti riikides ulatus möödunud aastal 152,6 miljoni euroni. Eesti osakaal sellest moodustas 44,2 miljonit, näidates 15-protsendilist kasvu. Ettevõttel on Baltikumis kokku 167 restorani, millest 54 asuvad Eestis.

Soomes 1966. aastal Heikki ja Kristi Salmela poolt asutatud Hesburgeril on täna üle 480 restorani üheksas riigis ning üle 6100 töötaja. Hiljuti, septembri lõpus, avas ettevõte Tallinnas T1 keskuses oma esimese Döner HeseKebab® & Gyros restorani

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena