SKU: Saku Õlletehas lahkub Tallinna börsilt ja tänab kõiki investoreid usalduse eest

“Saku Õlletehas tänab kõiki investoreid, kes on aastate jooksul Saku aktsionäride ringi kuulunud, seeläbi usaldanud Eesti vanimat õlletehast ja teeninud oma kapitalile märkimisväärse kasvu,” teatas ettevõte börsile.

“Väikeaktsionäridele tehakse reedel ülekanne hüvitise maksmiseks 194.06 krooni aktsia kohta. Samal päeval kantakse kõik seni väikeaktsionäridele kuulunud aktsiad üle Saku omanikfirma Carlsberg Estonia Holding OÜ nimele.

Saku Õlletehasel on heameel, et on saanud tegutseda 12 aastat avaliku ettevõtte positsioonis, olnud Eesti õlleturu vaieldamatu liider, väärinud Eesti parima toiduainetööstuse tiitli, kuulunud Eesti 5 mainekama ettevõtte hulka ja pakkunud oma tarbijatele parimaid tooteid.

Saku Õlletehas jääb Carlsberg gruppi kuuluva ettevõttena ka edaspidi osaks avalikust börsifirmast. Saku omanikfirma Carlsberg A/S aktsiad on noteeritud Kopenhaageni börsil.

Saku Õlletehas järgib oma tegevuses ka edaspidi ausa ja avatud äriettevõtte põhimõtteid, jääb avatuks nii oma tarbijatele, klientidele, koostööpartneritele kui ka laiemale avalikkusele.”