“On ülim aeg hakata talletama teavet läbi aegade Eesti majanduses ja ettevõtluses olulist rolli etendanud ja etendavate äritegelaste, samuti erinevate ettevõtete, sündmuste ja tehingute kohta,” kirjutas Raidla ajakirja esimese numbri sissejuhatuses.

Eesti Majandusloo avanumbri persoonideks on teiste seas Sulo Muldia, Oleg Gross, Viktor Siilats ja Armin Karu. Lisaks räägitakse ajakirjas ettevõtluse võimalikkusest Nõukogude Liidus enne perestroikat, Eesti esimestest kooperatiividest ja erastamiste algaastaist Eestis. Raidla koostatud märksõnastikus on ligi 5000 äri- ja majandustegelast, lisaks nendega seotud äriühingud, tehingud ja sündmused.

Eesti Majanduslugu hakkab ilmuma kord kuus. Must-valges ajakirjas pole fotosid ning sinna ei müüda ka reklaami. Ajakiri levib vaid tellijate seas. Raidla teatel on tema kaugem eesmärk anda välja kogu Eesti majandust ja ettevõtlust hõlmav biograafiline ja temaatiline leksikon.

Peeter Raidla töötas Äripäevas aastail 1991-92, 1996-98 ja 2001-08. Eesti ajakirjanike ihaldusväärseima, Bonnieri preemia sai ta 2005. aastal. Mullu mais läks Raidla tööle Oliver Kruuda ajakirja Ärielu. Leping Ärieluga lõpetati poolte kokkuleppel novembris 2008.