“Võrreldes Coca-Cola Plazaga ei erine meil mitte päevaste ja õhtuste seansside hinnad, vaid piletihinnad eri inimrühmadele,” selgitas Tallinna meelelahutusemaailma üks alustalasid Peeter Rebane ajalehele Pealinn. “Õpilaste ja pensionäride pilet on igal kellaajal odavam. Üliõpilased ei saa enamasti tulla kinno enne kella 14, niisiis pole neil päevaste seansside odavatest piletitest abi.”

Peale selle saavad Cinamoni boonuskaardi omanikud lisaks allahindlusele iga kümnenda kinopileti täiesti tasuta. “Monopoli kadumine alandab hindu meelelahutusturul,” usub Rebane.

Nii Michael Jacksoni kui ka Madonna Eestisse toonud Rebase meelest suretab valitsus aga kontserdielu sisuliselt välja ning tema järgmise aasta suvine kontserdikalender on tühi.

““Tänu” kultuuriminister Laine Jänesele tõusis kultuuriürituste käibemaks 20 protsendini ja mitte ühtegi promootorit ei meelita see enam Eestis kontserte korraldama,” ütles Rebane. “Praegustes tingimustes peaksid piletihinnad langema, mitte tõusma. Käibemaksu tõstmine oli idiootlik ja lühinägelik otsus. See tähendab, et ülemaailmse tuntusega staarid annavad kontserte pigem Riias.”