Internetipõhiste teenuste pakkumiseks sõlmis Olympic Entertainment Group partnerluslepingu maailma juhtiva kaughasartmängutehnoloogia ettevõttega Playtech, kirjutab Äripäev.

Olympicu tegevjuhi Andri Avila sõnul tahab ettevõte internetikasiino avamisega asuda konkureerima juba paljude oma teenust siinsel turul pakkuvate ettevõtetega. “Me ei otsi esmajoones uusi kliente, vaid loodame, et juba praegu internetikasiinodes aega veetvad inimesed eelistavad edaspidi neile juba tuttavat ja turvalist kaubamärki,” rääkis Avila, kelle hinnangul on teenusepakkuja usaldatavus kõigi veebiteenuste puhul, eriti aga kaughasartmängude pakkumisel väga oluline.

Järgmise aasta 1. jaanuaril jõustuvad hasartmänguseaduse punktid, mis reguleerivad täpselt kaughasartmängude korraldamise tingimusi Eestis.

Eesti Hasartmängude Korraldajate Liidu direktor Tõnis Rüütel ütles, et pärast 1. jaanuri algab põnev aeg — huvitav on jälgida, kui palju servereid siis hakatakse Eestisse tooma. Liidu juhi sõnul ei tunne kasiinoäri ju riigipiire ja mängitakse üle kogu maailma, servereid hoitakse aga seal, kus on seda soodsam teha. “Olgem ausad, praegu oleme me topelthalvas olukorras, kuna meil on siin väidetavalt kümned tuhanded mängijad, kes aktiivselt internetikasiinos mängivad, aga sellest ei tule sentigi maksutulu Eestisse, sest seni on olnud kaughasartmängud reguleerimata,” rääkis Rüütel.