Delfi Majanduse omanäoliseks jooneks on iganädalased Peeter Raidla
koostatud TOPid ning lähipäevil lisanduv majandusteemade foorum.

Delfi peatoimetaja Urmo Soonvaldi sõnul on kaua plaanitud Delfi
Majanduse esimene etapp on nüüd valmis. "Majandus, mis on tõusnud inimeste elus üha tähtsamale kohale, on tõusnud ka Delfis positsioonile, mis keskkonnale vääriline. Ometi ei tähenda majandus meil pelgalt numbreid, kasumeid ja kahjumeid, eelarveid ja puudujääke.

Majanduse taga on inimesed, kes pingutavad - olles nii võitjad kui kaotajad. Kirjutame ka neist. Majandusuudiste kõrvale tähtsustame tarbijateemasid. Püüame käima lükata tarbijafoorumi, kus inimesed saavad vahetada kogemusi, anda soovitusi ja esitada küsimus. Ikka selleks, et leida mõistliku hinna eest parim pakkumine," ütles Soonvald.

Suure tagasituleku teeb üks Eesti nimekaim majandusajakirjanikke -
Bonnieri preemia laureaat Peeter Raidla. Ta koostab igal nädalal ühe
TOP5-e, kus reastab nii rikkaid ja edukaid kui ka ebaõnnestujaid. Arvamuse poolel lööb püsiautorina kaasa Janek Mäggi.

Delfi Majanduse toimetaja on Riina Kallas.

Delfi Majandus täiendab Delfi portaalide võrgustikku, kuhu kuuluvad ka populaarseim meelelahutusportaal Publik.ee, spordiportaal Delfi Sport, suurim naistele suunatud veebileht Naistekas.ee, teadus- ja
tehnikauudiste portaal Forte.ee; loetuim vene keelne väljaanne Eestis rus.delfi.ee; veebitelevisioon DelfiTV, ürituste infobaas Mistoimub.ee, kalkulaatoride kodu Kasulik.ee jt.

Delfi on Eesti suurim internetiportaalide operaator, mille veebisaite
külastab TNS Metrix andmetel nädalas ligi 750 000 inimest. Delfi kuulub suurimasse Eesti meediakontserni Ekspress Grupp.