Kas Kalevi kommid jäävad tulevikus sama maitsvaks?
„Enamasti võetakse tooteid sortimendist välja siis, kui nende müügikogus kahaneb liiga väikseks. Liiga väikese müügimahuga tooteid on kallis toota ja ka jaekaubandusel kallis riiulis hoida," selgitas Nilson ettevõtte äriloogikat.
Seega pole põhjust ka arvata, et Oslos istuks seltskond Kalevi uusi omanikke laua taha ja viskaks Kamatahvli või Kasekese kommi tootmisest välja.
Üle poole sajandi Kalevi kommivabrikus töötanud Otto Kubo sõnul on magusatööstus äärmiselt lokaalne äri ja pikemat aega on edukas üksnes see ettevõtja, kes arvestab koduturu maitse-eelistusi.
Kuna Otto Kubo sõnul on Kalevi kompvekid ja šokolaadid suurema osa Eesti inimeste lemmikud, siis peab ta ainuvõimalikuks, et nende tootmist praeguses sortimendis ja seniste maitseomadustega jätkatakse ka tulevikus.