Kaleva Traveli teenuseid ostsid riigiasutused eelmisel aastal 17,32 miljoni krooni eest ja selle aasta esimese viie kuuga 4,54 miljoni krooni eest. Estraveli puhul on vastavad näitajad 11,24 ja 5,86 miljonit krooni.

Ülejäänud reisifirmade puhul on summad oluliselt tagasihoidlikumad. Kahele suurele järgnevad Baltic Tours, kelle teenuseid osteti mullu 2,86 miljoni krooni ja tänavu viie kuu jooksul 0,92 miljoni krooni eest, ning Wris, kelle vastavad numbrid on 2,13 ja 0,44 miljonit krooni.

Äsja põhja läinud TopToursi teenuseid on viimase kahe aasta jooksul kasutanud vaid teatri- ja muusikamuuseum, kes maksis just nüüd mais reisifirmale 17 112 krooni. Travel IN Toursi teenuseid aga ei kasutanud ükski riigiasutus.

Riigiametnikud ei ole viimase kahe aasta jooksul kasutanud ka selliste tuntud reisifirmade nagu Domina World Traveli, Tez Toursi ja Horizon Traveli teenuseid. Üksikutel juhtudel on aga kasutatud GoTraveli, Mainor Meelise, VIP reiside ja veel mõne büroo teenuseid, kuid makstud summad jäävad aasta lõikes alla 400 000 krooni.

Otse Estonian Airi käest osteti 2009. aastal lennupileteid 8,9 miljoni krooni eest. Kui uskuda e-riigikassa andmeid, siis tänavu on riigiasutused ostnud Estonia Airi teenuseid vaid 6353 krooni eest.