Ehitus- ja renoveerimistööde teises etapis renoveeriti Rocca al Mare keskuse olemasolevaid A, B ja C korpuseid kogupinnaga 14 000 ruutmeetrit ning rajati uus 6000-ruutmeetrine G-osa. Põhjaliku renoveerimiskuuri on läbi teinud kaubanduskeskuse Paldiski maantee poolne peafassaad, mille eri ajastutest pärinevat välisilmet ühtlustab uus fassaadiekraan, erivärviliselt tähistatud sissepääsuportaalid ja suured LED ekraanid.


Skanska EMV juhatuse liikme Alar Kullisoni sõnul on tegemist erakordselt vastutusrikka ja põneva töövõtuga. Ta lisas, et nõudliku projekti tegi põnevaks lähtumine keskkonnasäästlikust mõtteviisist. "Keskuse piirded ja töötasapinnad on valmistatud taaskasutatavast plastist, reklaamtorni otsa püstitasime tuulegeneraatori ning hoones paiknevad nii suitsuruumid kui jalgrataste hoiuruumid," loetles Kullison mõningaid keskuse ökolahendusi.


Oktoobris lõppenud renoveerimise esimese etapi jooksul rajas Skanska Rocca al Mare keskusele juurde üle 33 000 ruutmeetri pinda. Viimases, kolmandas etapis jääb Rocca al Mare kaubanduskeskuses renoveerida 11 000 ruutmeetrit kaubanduspinda.


Täna kell 12 külastajatele avatavas keskuse osas on esindatud mitmeid tuntuid moe- ja vabaaja kaubamärke ning Eestis avab esmakordselt oma uksed ka Suurbritannia üks juhtivaid jaekaubanduskette Marks&Spencer.


Skanska EMV AS on Skanska Oy tütarfirma, mis on Skanska esindus Eestis.


Alates 2000. aastast Skanska kontserni kuulunud Skanska EMV on üks Eesti suurimatest ehitusfirmadest. Firmas töötab 350 inimest ja selle käive oli 2008. aastal ligikaudu 112 miljonit eurot.