Üüripakkumist vahendava Ober-Haus Kinnisvara maakleri Juuli Sadraku sõnul tunnevad selliste objektide vastu huvi eelkõige saatkonnad ja muud organisatsioonid, mis soovivad esinduspinda. Klientuur on küll ahtake, kuid Sadraku sõnul on niisuguse hinnaklassi üüripakkumiste osas aeg-ajalt ka lepinguid sõlmitud.


Olgu öeldud, et 120 000 kroonine üürihind on Tallinnas ja praeguses turuseisus märkimisväärne ja maju, mille eest küsitakse üüriraha üle saja tuhande krooni kuus, esineb Eesti turul siiski harva. Kallimatest pakkumistest võib välja tuua näiteks 75 000 kroonise kuuüüriga maja Tallinnas Västriku tänaval. 50 000 krooni kuus soovib omanik saada tulevastelt üürilistelt aga 7-toalise maja eest Haaberstis Vabaõhumuuseumi teel.


Villa Tannenrode on kahekorruseline ja 10-toaline. Maja paikneb 7600 ruutmeetrisel krundil. Elamus on praegu neli magamistuba ja sama palju vannitube. Aga ka suur aed, hoovimaja garaazhiga neljale autole, saun ja kaminaruumi.


Hoone rajati 1884. aastal Saksa konsul Nikolai Koch´i eestvedamisel ning restaureeriti aastatel 2002-2004, mille eest andis Eesti Sisearhitektide Liit välja ajaloolise interjööri aastapreemia. Selle pälvisid Leila Pärtelpoeg ja Karl Erik Tarbe Villa Tannenrode esimese korruse renoveeritud interjööri ja kogu eramu sisekujunduse eest. Sama hoone tõi neile ka kodu ja eramu aastapreemia.