Kui varem oli peamiseks kingituseks köögimööbel koos tehnikaga, siis nüüd on asemele trüginud kinkekaardid. Näiteks Sindis pakutakse 1,35 miljoni krooni eest viietoalist 1960ndate stiilis aedlinnamaja. Kui otsustaksite selle maja kasuks, annab müüja teile kaasa ka 20 000 kroonise sisustuskaubamaja kinkekaardi.


Pärnus Kitse tänaval pakutakse 790 000 krooni eest neljatoalist majaosa. Tõsise huvi korral lubatakse tingimisvõimalust ning kui läheb kaubaks, saab kingitusena kaasa ka 20 000 kroonise ehitusmaterjalide kaupluse kinkekaardi, et oma uues kodus remonti teha.


Loomulikult pole kuhugi kadunud ka kingitused mööbli näol. Tallinnas Suur-Ameerika tänaval on 315 000 krooni eest müügil 19-ruutmeetrine pisikorter, mille ostjale antakse kaasa köögitehnika ja täispuidust mööbel. Köögimööblit tehnikaga pakutakse ka uue kodu ostjale Pärnumaal Sauga vallas Veskiranna teel, kus on valminud uued ridaelamuboksid.


Kingitustena on levinud ka masinad. Hiiumaal on 1,2 miljoni krooni eest võimalik osta endale Niidi talu, mis asetseb 22 000 ruutmeetrisel krundil. Boonusena antakse kaasa murutraktor. Samal saarekesel saab pooleteise miljoni krooni eest soetada Käina vallas asuva suure krundiga palkmaja. Ostja saab kingituseks Soome sõjaväe kasutuses olnud UAZ 469, mis omaniku sõnul on auto millega te maal hätta ei jää.


Pärnumaal Häädemeeste vallas on 875 000 krooni eest müügil 3499 ruutmeetrise üldpinnaga mere-äärne elamumaakrunt, mille ostjale antakse kingituseks kaasa mõtteline osa ligi hektari suurusest rannakinnistust ja mõtteline osa krundini viivast kinnistust.


Kokkuvõttes võiks välja tuua, et kingipakkumiste hulga poolest paistab silma Pärnumaa, kusjuures kingipakkumiste arv ei olene mõnest kinnisvara vahendusfirmast, mis teeks mõnd kampaaniat klientide ligimeelitamiseks.