Valmiv oranžist ja valgest hoonemahust moodustuv kompleks on maa-aluse parkla ja viie põhikorrusega. Esimesel korrusel asuvad äripinnad ja kohvik. Teisest viienda korruseni aga bürooruumid, mille üldpinnad on vahemikus 75,5 ja 187,3 ruutmeetrit. Igal korrusel on 13 väljaüüritavat bürooruumi. Parkimistingimusi luues on arvestatud, et iga 40 ruutmeetri rendidatava büroopinna kohta on üks auto.


Siselahendus on inspireeeritud looduslikke viimistlusmaterjalide kooslusest, loomaks värviküllase, aga rahuliku keskkonna. Avarust ja valgust annab läbi korruste ulatav fuajee ja 5,5 meetri laiune avatud peatrepp. Hall on klaasist piiretega ja kaunistatud seinasuuruste loodusfotodega.


Ruumide viimistlusmaterjalide hulka kuuluvad muu hulgas looduslike toonidega vaipkatted, erksad klaasmosaiikkkivid, mineraalkrohviga viimistletud seinad ja laed (savi, liiv, sammal) ja lihvitud betoon.


Hoone eelisena toob arendaja välja selle energiasäästlikkuse, mis võimaldab viia lisanduvad üldhaldus- ja kommunaalkulud kuni 50% väiksemaks võrreldes teiste uute hoonetega.


Projektiga tegeleb Pindi Kinnisvara.