Klubi omanikfirma alustas septembri alguses renoveerimistöödega teisel korrusel kohvikus ja pärast kohviku valmimist oli kavas teha ümberkorraldusi klubiosas. Paraku ei ole sellisel renoveerimisel ja lisainvesteeringutel mitte mingisugust mõtet, kui maja omanik ei ole suuteline varustama maja elektriga. Üldse on teadmata kas mõne kuu pärast on olemas ka vesi ja küte. Need on riskid, mille tulemusel ei ole maja edasine tegutsemine enam võimalik, teatas klubi oma pressiteates.

Käibe langus ja sissetulekute puudumine on viinud olukorrani, et Angelit opereeriv ettevõte oli sunnitud saatma töötajatele lepingute erakorralised ülesütlemisteated ja lõpetama tegevuse pankrotiavalduse esitamisega. Omanikfirma ei ole võimeline maksma kinni töötasusid ja Bremi võlgnevusi.

Brem: klubi on vooluta võlgnevuste tõttu

Brem Kinnisvarabüroo juhatuse liige Tarvo Tamme teatas kommentaariks, et on vale väita, nagu oleks Brem klubi pankrotti ajanud. "Hoone elektriga varustamisel ei ole olnud mingeid probleeme. Angel klubi on ilma vooluta võlgnevuste tõttu. Klubi opereeriv ettevõte on Brem Kinnisvarahooldusele võlgu üle 100 000 krooni," selgitas ta.