„Eesti Post alustas eelmise aasta lõpust veelgi tihedamat koostööd Saksa Postiga. Oluliselt elavnenud rahvusvaheline postimüük toob meie tarbijatele suuremaid valikuvõimalusi. Tellimise teeb mugavaks ja riskivabaks võimalus kaup tasuta tagasi saata,” rääkis Eesti Posti logistikadivisjoni juht Ansi Arumeel.

„Rahvusvaheline tagastamislahendus koostöös Eesti Postiga on DHL-i rahvusvahelisele B2C Saksamaalt väljuvale pakiteenusele olulise tähtsusega. Loodame, et see lahendus aitab tõhusalt kaasa rahvusvahelise e-kaubanduse kasvule. Saksamaa kui Euroopa suurim ekspordimaa vajab usaldusväärset ja mugavat rahvusvahelist tagastuste lahendust, mida oma klientidele pakkuda,“ ütles Saksa Posti asepresident Christof Schares.

Eestis on kliendil õigus kaubaga 14 päeva jooksul tutvuda ja vajadusel tasuta tagasi saata. Nüüd on samasugused võimalused ka teatud rahvusvaheliste postimüügifirmadega. Tagastamiseks tuleb e-poe keskkonda sisse logida, trükkida spetsiaalne pakikaart, kleepida see pakile ja tuua saadetis lähimasse postkontorisse.