ASi Emely likvideerija Peeter Sepper müüb kirjaliku enampakkumise teel alghinda määramata tunnustatud nõude pankrotis ASi Baltic Food Eesti vastu. Nõude suurus on 15 miljonit krooni ja kuulub viiendasse rahuldamisjärku.

Sepper müüb ka ASi Baltic Food Holding Eesti likvideerijana kirjalikul enampakkumisel alghinda määramata tunnustatud nõude pankrotis ASi Dagab Baltic Eesti vastu. Nõude suurus on 8 miljonit krooni ja kuulub viiendasse rahuldamisjärku.

Kirjalikud pakkumised tuleb esitada hiljemalt otse või postiga 14. augustil OÜle Haldur. Sobivate pakkumiste puudumisel jätab enampakkumise korraldaja endale õiguse kuulutada konkurss nurjunuks.

AS Baltic Food Holding Eesti oli haldusfirma, millele kuulusid omakorda Spari jaemüügiketti pidanud AS Baltic Food Eesti (BFE) ja hulgimüügifirma AS Dagab Baltic Eesti. Samuti kuulus kontserni hiljem omandatud AS Emely, mis pidas Viiburi Kaubahalli ja Port Arturi kaubamaja toiduosakondi Pärnus.

Spari poeketi kümme kauplust on praeguseks üle võtnud ABC Grupi tütarettevõte OÜ Comarket. Pärnu Port Arturi kaubamajas on toiduosakonna asemel tehnikakauplus ja Viiburi kaubahallis Selveri toidupood.