"IM Arvutid on Mac'i sünonüüm Eestis. Siin on parimad Apple toodete ja tarkvara asjatundjad ja minul laiapõhjaline suurfirmade kogemus. Neid teadmisi ja kogemusi kombineerides tahan veelgi kindlustada IM Arvutite turuliidri positsiooni Eestis" sõnas Treilmann ning lisas et koos innovatiivsete Apple toodetega peab IM Arvutid pakkuma ka esmaklassilist teenindust.

Enne asumist IM Arvutite tegevjuhi kohale on Jaanus Treilmann töötanud Skype Eesti kontoris ja juhtinud Skype teenuse ülalhoiuga tegelevat operatsioonide üksust ja olnud Elisa Eestis valdkonna juht. Jaanus Treilmann on lõpetanud EBS'i rahvusvahelise ärijuhtimise erialal 2003 aastal.

IM Arvutid AS on suurim ja kogenuim Apple edasimüüja ning hoolduspartner Eestis. Ettevõte tegutseb alates aastast 1993 omades hetkel kokku 11 Apple kauplust, nendest 4 Tallinnas, 1 Tartus, 2 Riias, 1 Vilniuses ja tütarettevõtet 4 kauplusega Soomes. IM Arvutid 2010 aasta müügikäive oli 20,4 miljonit eurot.

Apple on maailma tuntuim kaubamärk. Apple on paljude revolutsiooniliste lahenduste leiutaja, nende hulgas Mac arvutid, iPod ja iPhone ja viimati turule tulnud ning mobiilsuse ja tulevikumeedia teerajaja iPad.