"Eestis on kindlasti Michelini tärni väärilisi restorane, aga tärne annab ikkagi üks kindel organisatsioon vastavalt oma süsteemile. Eestis toimub restoranide hindamine nii nimetatud 50 Parima Eesti Restorani valimise näol igal aastal," sõnas Tanner.

Igal aastal valitakse üle maailma erinevates riikides kohalikud parimad 50 restorani ning ka riikide üleselt maailma parimad 50 toiduasutust.

"Michelini tärn on restoranile väga suur au ja samuti ka kokale. Kuid
samaväärselt on see ka suur vastutus nende tärnide hoidmise ees.
Michelini tärn ühele restoranile pole igavene, vaid restoranil tuleb
ennast pidevalt tõestada," kommenteeris Tanner.

"Samas võib ka ta sellest ilma jääda. Tärnide omamine võib tekitada kokkades suurt stressi, mida mõned inimesed pikas perspektiivis ei suuda välja kannatada. Samuti kergitavad tärnid klientide ootusi taevasse ja pettumused on lihtsad tulema," lisas Sparkling Grupi omanik.