Reklaamklipp paigutatakse saate ette ja ühe video kohta näidatakse korraga ainult ühte reklaami, mida vaatajal ei ole võimalik edasi kerida ega vahele jätta. Videoplayeri päises antakse kasutajale teada, et enne saadet näidatakse lühikest reklaamklippi ning kuvatakse saate alguseni jäänud sekundeid.

Delfi TV videod jagunevad:
• lühivideod, mis on reeglina lisatud artiklite sisse ning mis annavad tekstile lisaväärtust ja -infot
• pikemad iseseisvad saated: Basket TV, mida veab teletaustaga Ivar Jurtšenko ning mis on Eestis hetkel ainus korvapalliteemaline saade, Urmas Oja korraldatavad auto- ja tehnikatutvustused ning Rain Kooli poliitkolumn ehk nädala intervjuu.

Reklaamklippide hinnastamine on näitamistepõhine, kus kuni 20-sekundiliste klippide puhul on 1000 näitamise hind 15 eurot, 20 sekundist pikemate reklaamide puhul rakendatakse lisatasu 99 eurot sekundi kohta.

Delfi uusima reklaamiformaadi eelistena toob Delfi müügidirektor Rivo Põldoja välja näitamistepõhise hinnastamise ja hea märgatavuse: kasutaja on teinud valiku klippi vaadata, mistõttu võib uskuda, et ta kümmekonnasekundilise reklaami ajal kanalit ei vaheta ega ekraani tagant ei lahku.