Krediidiinfo kodulehel on kirjeldatud tunnustust nii: reiting on unikaalne ettevõtetele antav koondhinne, mis põhineb ettevõtte majandus- ja finantsolukorra ning maksekommete analüüsil. See on põhjalik, usaldusväärne ja kiire krediidianalüüsi vahend, mis omistatakse kõigile Eestis aktiivselt tegutsevatele ettevõtetele.

Tegelikkuses tuleb see tunnustus Krediidiinfolt firmal endal välja osta. Märke tunnustuse kohta saavad ainult need, kes tellivad ettevõtest vastava paketi. See aga tähendab, et tunnustust saavad ainult need, kes sponsoreerivad Krediidiinfo tegevust.

Krediidiinfo pakub välja 600 euro väärtuses paketi, mis sisaldab: ettevõtte krediidireitingu kuvamine tasuta firmapäringu keskkonnas; krediidireiting (elektrooniline raport); eduka Eesti ettevõtte tunnistus 2011 (raamitult, elektrooniliselt; eduka Eesti ettevõtte 2011 logo (elektrooniline); tasuta liitumine Krediidiinfo online keskkonnaga; ettevõtete seire 2 kuud.

Ise kinni makstavast tunnistusest jääb kaheldava väärtusega mulje. Kui ettevõte on hea tulemuse teinud ja sellekohane märge pannakse külge vaid raha eest, siis ei ole see tunnustus subjektiivne, vaid hoopis kommertslik. Kui see on aga kommertslik, siis muutub Krediidiinfo usaldusväärsus kahtlaseks. Jääb mulje, nagu oleks Krediidiinfost võimalik ka puhas taust oma ettevõttele osta.

Eduka ettevõtte tunnistust omavad näiteks AS Tallinn Airport GH, Elke auto AS, Värska Sanatoorium AS, Tallinna Kaubamaja, Domus kinnisvara, AS Võru Vesi.

Krediidiinfo AS on Baltimaade juhtiv krediidiinformatsiooni koguja, töötleja ja vahendaja, kelle põhiülesandeks on ettevõtete finantsriskide maandamine.

Alates 2006. aasta oktoobrist kuulub Krediidiinfo maailma suurima infoteenuste pakkuja Experian Groupi.