Tallinna linnavolikogu otsustab täna, kas müüa Mustamäel Vilde tee 71 asuv Kännu Kukk koos kahe baari, talveaia, suure köögi ja kulinaarpoega hoonet rentivale osaühingule Henimi, mille üks ja ainus juhatuse liige on 3. augustist 2000 Kuznetsov (34). 1600 ruutmeetrit tahetakse müüa 1,3 miljoni krooni eest.

Igast otsast laguneva Kännu Kuke juures eile remondimehi juhendav Henimi endine juhatuse esimees, praegu end tagasihoidlikult tegevdirektoriks tituleeriv Nikolai Butkevitsh ajas silmad suureks, kui küsisime, kas ta teab, et tema äripartner istub Patareis.

!Esimest korda kuulen!" imestas Butkevitsh. "Ma olen Kuznetsoviga paar korda kohtunud. Kust pidin teadma, et ta on seesama Kuznetsov? Kas kahel inimesel ei või siis üks nimi olla?" küsis Butkevitsh.

Hiljem end kogudes lisas ta, et Kuznetsovil pole Henimis temast suuremat sõnaõigust ja et tema ei näe põhjust äripartnerist lahti öelda. "Meile pole see inimene midagi halba teinud," lausus Butkevitsh.

Starostini sõnul kujunes Henimi omanikering välja ammu-ammu ja need olid kõik Kännu Kuke endised töötajad. Ta nentis, et kolm aastat on käinud jutt Kännu Kuke müümisest.