Northern Broadcasting Network OÜ, kaubamärgiga NBN keskendub oma tegevuses televisioonisaadete ja videofilmide tootmisele ning PR- ja meediakonsultatsiooniteenuste pakkumisele.

Alates tänasest toodab NBN telekanalis TV3 noortesaadet "Filter" ja filmisaadet "Cinemania". Samal ajal käib ettevalmistus uute saadete ekraanile toomiseks alates sügisest. Sügisprogrammi avalikustab NBN lähikuudel.

Teine prioriteet telesaadete tootmise kõrval on NBN-l videofilmid, sealhulgas mainefilmid ettevõtetele, reklaamfilmid, õppefilmid ja dokumentaalfilmid.

"Meie eesmärgiks on tõusta käesoleva aasta lõpuks juhtivaks televisioonisaadete tootjaks ja parima kvaliteediga interaktiivsete audio-videolahenduste pakkujaks Eestis," ütles NBNi juhatuse esimees Margo Kütt.

"Järgmisel aastal laiendame oma tegevust üle Baltikumi ja Skandinaavia turule ja sealt edasi teistesse Euroopa riikidesse ja Venemaale," lisas Kütt.

Lisaks sellele pakub NBN suhtekorraldusteenuseid peamiselt keskmistele- ja väikeettevõtetele ning meediakonsultatsiooniteenuseid.

Alates tänasest, 2. aprillist toodab NBN ka uudiseid AS Mediainvest Holding kuuluvatesse raadiojaamadesse StarFM ja Power Hit Radio.

NBNi omanikud on eestlased Margo Kütt, Toomas Ili ja Tarmo Korol.